Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Yemekteyiz'de büyük ödül kimin? 3 Nisan Cuma rekor puanla haftanın birincisi olan kim oldu?

Seda Sayan ile Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Büyük merakla beklenen soru sonunda yanıtını buldu. Yemekteyiz'in 165. bölümünde haftanın şampiyonu belli oldu.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Yemekteyiz'de büyük ödül kimin? 3 Nisan Cuma rekor puanla haftanın birincisi olan kim oldu?

TV8 kanalında yayınlanan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacının evine konuk oluyor. Onlar yemek yaparken, Seda Sayan'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 10.000 TL'yi kazanıyor.

3 Nisan haftasının birincisi kıyasıya rekabetten sonra Seda Sayan tarafından açıklandı.

Hafta boyunca; İlk gün yarışmacısı Şeyma'nın diğer yarışmacı arkadaşlarından aldığı toplam puan 15 oldu. İkinci gün yarışmacısı Emrah'ın tüm arkadaşlarından aldığı toplam puan ise 24 puan oldu. Üçüncü gün yarışmacısı Senem ise toplamda 12 puan oldu. Dördüncü gün yarışmacısı İbrahim diğer yarışmacı arkadaşlarından toplam 8 puan aldı. Son gün yarışmacısı Mehtap'ın ise arkadaşlarından topladığı puan 21 puan oldu.

Son gün yarışmacısı Serkan ise toplamda 17 puan aldı. Serkan’ın aldığı düşük puan herkes tarafından tepki topladı.

Seda Sayan’ın ek puanlarıyla birlikte yarışmanın sonuncusu 15 puan ile İbrahim oldu. Seda Sayan’dan aldığı 6 puanla toplam 18 puana ulaşan Senem haftanın dördüncüsü oldu. Haftanın üçüncüsü ise 22 puanla Şeyma oldu. Mehtap ile Emrah birincilik için yarıştı. Haftanın birincisi Seda Sayan'dan aldığı 9 puan ile toplam da 33 puana ulaşan Emrah oldu.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ 165. BÖLÜM FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemekteyiz # Yemekteyizde kim birinci oldu # Yemekteyiz izle