İşçi Partisi'nden çağrı

İşçi Partisi'nden çağrı

İşçi Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, İşçi Partisi’ne özellikle son bir kaç haftadır katılımların katlanarak büyüdüğünü, bunda CHP’nin Atatürkçü adayları büyük ölçüde tasfiye etmesinin de etkili olduğunu belirterek, Türkiye çapında Atatürkçü belediye başkan ve adaylarını Milli Hükümete giden Aslanlı Yol’da birlikte yürümeye çağırdı.

Bolluk’un açıklaması şöyle:

"Partimiz her gün katlanarak büyüyor. Son birkaç haftanın önemli gelişmesi şudur:

Yurdumuzun dört bir yanında Atatürkçü, dürüst, şaibe taşımayan belediye başkan adayları İşçi Partisi’ne yönelmiştir. CHP’de özellikle büyük kentlerimizde yürütülen tasfiye operasyonu da bu gelişmeye hız vermiştir.

Evet, CHP, Atatürkçü adayları deyim yerindeyse biçmiştir. Bu operasyon, CHP yönetiminin son aylarda gittiği yolla uyumludur. Daha doğrusu o çizginin doğal sonucudur. CHP yönetimi Aslanlı Yol’da yürüme fırsatını tepmiş ve tam ters tarafa yürümüştür. Tayyip Erdoğanların boşalttığı iktidar alanını, Fethullah Gülen’le ve PKK’yla doldurma yolunu seçmiştir. ABD Büyükelçisi Ricciardone’lerle kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelerin gereğini yerine getirmiştir.

Atatürkçü adayları çizmiş, Fethullah Gülen’e ve PKK’ya beğendireceği adayları tercih etmiştir. Bu, aynı zamanda, yerel seçimlerde yenilgiyi benimsemektir.

Ancak Atatürk’te birleşenler için başarı yolu açıktır. İşçi Partisi Atatürk’te birleşenlerin, Aslanlı Yol’da yürüyenlerin partisidir.

Tıpkı seçmen gibi, adaylar da hırsız ile Fethullah-PKK veya onlarla ittifak yapanlar arasında sıkışmak zorunda değildir.

Bütün Atatürkçü başkan adaylarımıza sesleniyoruz:

Amaç bağcı dövmek değil üzüm yemektir. Oyları bölme değil, birleştirme zamanıdır. CHP yönetiminin izlediği siyasete kızarak yanlış tercihlere yönelmeyin. Sizi, kazanmayı hedef alan tavrı benimsemeye çağırıyoruz.

İşçi Partisi’ne gelmek, Atatürkçü başkanlarımızın değerli isimlerine değer katmak olacaktır.

İşçi Partisi’nde birleşen her Atatürkçü, misliyle etki yapacak ve kazanma kapısı ardına kadar açılacaktır.

Atatürkçü başkanlarımızı Partimize çağırıyor ve yerel seçimlerden Milli Hükümet’e giden Aslanlı Yol’da birlikte yürümeyi öneriyoruz."

ulusalkanal.com.tr