AKP'den Michael Rubin açıklaması

ABD etki ajanı Michael Rubin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına AKP'li Metin Külünk'ten yanıt geldi. Külünk, "Pentagon Eski Yetkilisi, Neo-Con @mrubin1971 efendilerinin ülkemize ve Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'a karşı yapmayı planladıkları saldırıları sosyal medya ve gazetelerden günler hatta aylar öncesinden tehdit diliyle ilan eden bir enformasyon ajanıdır. @mrubin1971 15 Temmuz'un aylar öncesinde AEI’nin sitesinden Cumhurbaşkanımıza iftiralar atarak darbe imasında bulunmuş ve Türkiye'nin NATO üyeliğinin darbeye engel olmayacağını, ABD’nin böyle bir darbeye Mursi’ye üzüldüğü kadar üzülmeyeceğini yazmıştır. @mrubin1971, 15 Temmuz sonrası alınan tedbirleri ikinci darbe olarak nitelemiş ve bu söylem CHP ve KK tarafından sürekli dillendirilmiştir. Rubin bir süre sonra ise üçüncü darbe yapılacağını belirterek darbenin genetik kodlarını bildirmiştir." ifadelerini kullandı

AKP'den Michael Rubin açıklaması

ABD etki ajanı Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, "Erdoğan'ın Türkiye'deki geleceği parlak değil. Erdoğan, ofisinde mi ölecek, sürgün mü edilecek, tutuklanacak mı, idam mı edilecek?" ifadelerine AKP'den sert yanıt geldi.

Eski AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk şunları belirtti:

"1- Pentagon Eski Yetkilisi, Neo-Con @mrubin1971 efendilerinin ülkemize ve Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'a karşı yapmayı planladıkları saldırıları sosyal medya ve gazetelerden günler hatta aylar öncesinden tehdit diliyle ilan eden bir enformasyon ajanıdır.

2- @mrubin1971 15 Temmuz'un aylar öncesinde AEI’nin sitesinden Cumhurbaşkanımıza iftiralar atarak darbe imasında bulunmuş ve Türkiye'nin NATO üyeliğinin darbeye engel olmayacağını, ABD’nin böyle bir darbeye Mursi’ye üzüldüğü kadar üzülmeyeceğini yazmıştır.

3- @mrubin1971, 15 Temmuz sonrası alınan tedbirleri ikinci darbe olarak nitelemiş ve bu söylem CHP ve KK tarafından sürekli dillendirilmiştir. Rubin bir süre sonra ise üçüncü darbe yapılacağını belirterek darbenin genetik kodlarını bildirmiştir.

4- @mrubin1971 Pentagon'un kirli odalarında ülkemizi karıştırmak için planlanan süreci sözlerinin arasında açık etmiş ve bu süreç için zihin arkasındaki o karanlık kaos senaryosunu "ölümcül siyasal şiddet daha muhtemel hale geldi" diyerek ifade etmiştir.

5-Siyonist Rubin ve efendilerinin tek dertleri ülkemizi bölmek.Önce psikolojik/zihinsel,sonra harita üzerinde bölmek istiyorlar. Psikolojik vezihinsel olarak bölmek için neler yapacaklarını Rubin daha 2016yılında yazdığı bir yazıda ayrıntılarıyla vermiştir

6- 15 Temmuz öncesinde darbe, 15 sonrasında darbe ve Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'a suikast, saldırı, darbe imaları yaparak ülkemize karşı uygulamaya koydukları derin senaryonun amacının ülkeyi önce içerden parçalamak olduğunu sürekli ifade ediyor.

7- Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'ı attığı twitler ve yazılarla idamla tehdit eden @mrubin1971 aslında efendileri olan Neo-Conların ve bağlı bulunduğu Pentegon'un tehditlerini dillendirmeye devam ediyor. Bu tehdit dili ile ülkemizi YILDIRAMAYACAKLAR.

8- Referandum sonrasında da tehdit diline devam eden @mrubin1971 , Pentagondaki Neo-Con Efendilerinin Türk milletine referandum dolayısıyla kızgınlığının hesabını ülkeyi kan gölüne çevirerek soracakları tehdidini savurmuştu."

9- @mrubin1971 Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'ın uluslararası alanda itibarsızlaştırmak için geçmişte pek çok ülkenin liderine karşı yapılan klasik itibarsızlaştırma taktiklerinin uygulama soktuklarını yazdığı yazı ile göstermiştir.

10- Atalarımızın "it ürür, kervan yürür" sözünde olduğu gibi bu tehditlere boyun eğmeyerek ülkemiz için yoluna kararlılıkla devam eden Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan bu ez ülkeye hapsetmek için yurtdışına çıktığı anda tutuklanacağı tehditlerini savurmuştur.

11- Ülkemize ve Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'a karşı şizofrenik bir takıntı yaşayan @mrubin1971 efendilerinin tüm planlarını tehdit diliyle ifade eden bir etki ajanıdır. Son twitinde de Cumhurbaşkanımız'a karşı aynı tehdit dilini kullanmıştır.

12- Lakin bilmedikleri bir şey var. Onların planları varsa Allah'ın da planı vardır. VE her faniyi ölümden eceli korur. Ölüm tehditleri ile parçalanma tehditleri ile sadece oyunlarını açık ediyorlar. Ne Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'ı ne de milletimizi YILDIRAMAYACAKLAR.

13- @mrubin1971 'nin köpeklik ettiği Pentagon ve uluslararası Siyonist üst akıl sadece kendi planlarını yaparlar.Onlar ne plan yaparlarsa yapsınlar bizim de ülkemizin Kuvva-i Milli'ye güçlerinin de planları vardır. Bumillet onların tüm saldırılarını Allah'ın izniylePÜSKÜRTECEKTİR

14-Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 'ı yerli ve milli duruştan vazgeçirmek için uyguladıkları tüm planlarından haberdar ediyoruz.Gelecekleri varsa görecekleri de var.Yapmayı planladıkları yeni ekonomik saldırı, sokakları karıştırma planlarını,iç savaş senaryolarının hepsi boşaçıkacak

Şımarık Pentagon’un KÜSTAH ajanı Micheal Rubin’in, Ülkenin Cumhurbaşkanını pervasızca TEHDİT etmesi karşısında sessizliğini koruyan muhalefetin bu duruşu ve Suikast tehditlerine rağmen avucunu ovuşturan bir tutum sergilemesi tam da RUBİN ÇİZGİSİ’nde bir duruştur.

ulusal.com.tr

# erdoğan # AKP # michael rubin # metin külünk