Recep ile Hülya yüzleşti! Esra Erol'da programı 22 Ocak Çarşamba izle... Esra Erol'da da bugün neler oldu?

Hafta içi her gün ATV'de ekranlara gelen Esra Erol'da programında bugün büyük dramlar yaşandı. Mağdur Kezban, aldatılan Fatma Zehra ve kocasını aldatıp evden kaçan Hülya olaylarının ele alındığı programda neler oldu? Esra Erol'da 22 Ocak Çarşamba günü izle...

Recep ile Hülya yüzleşti! Esra Erol'da programı 22 Ocak Çarşamba izle... Esra Erol'da da bugün neler oldu?

Esra Erol'da programında bugün kocasını internette tanıştığı Arif ile aldatıp kaçan Hülya, günler sonra canlı yayına katıldı. Karısını görünce hüngür hüngür ağlayan Recep, hatanı affederim diye karısına yalvardı.

Fakat Hülya, kocasının tüm çağrılarına kayıtsız kaldı. Kocasını sevmediğini belirten Hülya, annesine hamile olduğunu söylediğini ise kabul etti fakat ailesinin onu kabul etsin diye yalan söylediğini itiraf etti. Hülya ise şimdi birlikte olduğu Arif ile 2016'dan beri konuştuğunu söyledi.

FATMA ZEHRA KOCASINDAN BOŞANABİLECEK Mİ?

İki çocuk annesi Fatma'nın 6 yıllık eşi tarafından ihanete uğraması onu Esra Erol'a getirdi. Çok yakını olan birisiyle kocası tarafından ihanete uğradığını söyleyen Fatma, çocuklarının velayetini alıp kocasından ayrılmak istiyor.

Fatma Zehra Karabacak, 1 yıldır irtibat kurmadığı eşiyle aynı şehirde yaşadığını fakat görüşmediğini belirtti. Fatma'nın yakın akrabası ile kocasının ilişkisini yakaladığını ve bunun üzerine onlarla yüzleştiğini anlattı.

Çok acılar çektiğini söyleyen Fatma, bir süre kimseye bir şey anlatamadığını ve bu süreç içerisinde tehdit edildiğini de açıkladı.

Hamileliğinin başlangıç anından itibaren aldatıldığını öğrenen Fatma, yakın akrabası olduğu şahsın adını açıklamaktan çekindiğini ve doğacak bebeği için endişelendiğini söyledi.

Tarafların sadece mesajlaştıklarını ve ilişkinin sonlanacağını söylediklerini açıklayan Fatma Zehra, daha sonradan kocasının ondan daha çok uzaklaştığını söyledi.

Kocasıyla birlikte olan kadının kocasıyla görüşmeye giden Fatma o kadın tarafından polise şikayet edildiğini anlattı. Polise yalan ifade veren aldatan kadın, Fatma'nın miras davası yüzünden ona saldırdığı iddiasıyla polise şikayette bulunmuş ve Fatma bu olayda suçsuz bulunmuş.

Ümit Karabıçak, canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Ümit, bu iddiaların kanıtlanamayacağını söyledi. Aileme saygısı olmayan, evde durmayan, annesinin babasının evinden gelmeyen bir kadın diyerek eşine suçlamalarda bulundu. İhanet iddialarını ise sonuna kadar yalanladı.

KEZBAN DURMUŞ 3 ÇOCUĞUNU GERİ İSTİYOR

Kocasının 2 çocuğunu kaçırdığını iddia eden Kezban Durmuş, kocasına çocuklarımı geri ver çağrısında bulundu.

3 buçuk yaşında iken kan kanseri hastalığı geçiren Kezban, iki evladının acısının bunu bile geçtiğini söyledi. 25 yaşında olan Kezban'ın 3, 2 ve 1 yaşındaki çocuklarının eşi Ulaş Çelik Durmuş tarafından kaçırıldığını iddia etti. 2017 yılında kaçarak evlenen Kezban, evlendiği süre boyunca sözlü şiddetle mücadele ettiğini ve çocuklarının önünde dayak yediğini anlattı. Kocasının ailesiyle birlikte 8 kişi ile birlikte yaşayan Kezban, yoksullukla mücadele ettiğini anlattı. Kezban son dönemlerde ailesiyle de görüştürülmediğini, beşikteki bebeği ve 2 çocuğunun önünde tekme tokat dövüldüğünü iddia etti.

Çocuklarını 7 aydır göremeyen Kezban, Avcılar'daki evlerine geri giden Kezban ailenin taşındığını gördü. Çocuklarını görmesinin tek şartının kocasıyla barışması olduğunu söyleyen ve barışmak için kocasının ondan özür beklediğini anlattı.

ulusal.com.tr

# esra erol # Esra Erolda # esra erol recep # esra erol hülya