Muzaffer Tekin'den mektup var

Pankreas kanseriyle savaşan Ergenekon tutuklusu, Emekli Albay Muzaffer Tekin, hasta yatağından Türkiye'ye seslendi, "Hastalığını sakladığını çünkü af değil aklanmak istediğini" söyledi. Albay Tekin, en büyük arzusunu ise "Türkiye'yi dönüştürmek için yapılan tertiplerin tekrarlanmayacağı, özgür günlere ulaşmak" olduğunu belirtti.

Muzaffer Tekin'den mektup var

Silivri Cezaevi'nde pankresas kanseri olan Kıbrıs gazisi emekli AlbayMuzaffer Tekin hasta yatağından Türk Milleti'ne seslendi, "af dilenmiyorum" dedi.

4'üncü evrede pankres kanseri teşhisi konulan ve Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Tekin, Ulusal Kanal'a yazdığı mektupta "aklanarak tahliye olmak istiyorum" dedi.

"Tutukluluğum döneminde rahatsızlığımın ön plana çıkmasını istemedim, gelinen nokta benim kontrolüm dışında gelişmiştir. İçinde bulunduğum durumun bir af konusu yapılmasını istemiyorum"

Tekin, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırıldığı Ergenekon kararlarının ardından rahatsızlandı. 4.5 ay hastane hastane dolaştırılan Tekin, "sağlık sorunlarıyla gündeme gelmemek için" bu süreci kamuyoundan gizledi.

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Tekin, mektubunda en büyük arzusunu anlattı.

"En büyük arzum, şer odaklarının yıllarca, bizler üzerinden Türkiye Cumhuriyeti'ni dönüştürmek için yaptıkları tertiplerin bir daha asla tekrarlanmayacağı, laik, demokratik, sosyal, hukuk devletinde huzur ile yaşayacağımız özgür günlere ulaşmaktır"

İşte kendi el yazısından o mektup

ulusalkanal.com.tr

# ergenekon # türkiye # silivri cezaevi # albay # Muzaffer Tekin # pankreas kanseri