İ. Melih Gökçek'e kötü haber!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in 17 Aralık'ta Ankara Pursaklar'da aldığı 6 daireyi haberleştiren Aydınlık Gazetesi aleyhine yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi. Gökçek, daire haberlerini önce yalanlamış , gazete dairelerin tapuları ortaya koyunca da kabul etmek zorunda kalmıştı.

İ. Melih Gökçek'e kötü haber!

Ankara Büyükşehir Belediye BaşkanıMelih Gökçek, Aydınlık hakkında suç duyrusunda bulundu, ancak umduğunu bulamadı.

İstanbul Savcıları, İ.Melih Gökçek ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Aydınlık Gazetesi için yaptığı suç duyurularına takipsizlik kararı verdi.

Aydınlık Gazetesi, Gökçek'in 17 Aralık rüşvet ve yolsuluk operasyonun yapıldığı gün Ankara Pursaklar'da 6 daire aldığını yazdı ve bir villasının da kaçak olduğunu söyledi.

Gökçek, konu ile ilgili, kameralar karşısına geçti, haberi yalanladı ve ispat edilmesini istedi.

Gazete, Gökçek'in açıklamasından sonra dairelerin tapusunu ayrıntılı bir şeklide yayımladı. İşte tapular hesap ver Melih Gökçek dedi. Ancak Gökçek'ten hiç bir açıklama gelmedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da aynı haberde geçen 17 Aralık için "sıfırlama" konuşmasının yapıldığı gün denilmesinden rahatsız oldu. Gazete hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Savcıları Vedat Yiğit ve Hasan Bölükbaşı konuyla ilgili 3 ayrı soruşturma başlattı. Soruşturma sonrası haberin suç içermediği belirtildi, gazete ve haberi yapan Bekir Batu hakkında kovuşturmaya gerek olmadığı için takipsizlik kararı verildi.

Tapular yayınlandıktan sonra konu ile ilgili açıklama yapmayan Gökçek'in bu karar sonrası ne diyeceği ise merak konusu oldu.

ulusalkanal.com.tr

# aydınlık gazetesi # melih gökçek # ankara büyükşehir belediye başkanı