Doğu Perinçek ''Memleket Masası'' teklifini değerlendirdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Memleket Masası” teklifini de değerlendirdi. Perinçek, “Teröre karşı mücadelede beraberiz.” dedi. Sırrı Süreyya Önder’in HDP-İyi Parti ittifakı iddialarına ise İyi Parti yetkililerinden yanıt geldi.

Doğu Perinçek ''Memleket Masası'' teklifini değerlendirdi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin “Memleket Masası” teklifini böyle değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “ittifakı güçlendireceğiz” açıklamasını işaret etti. “Geçmişte değil gelecekte birleşeceğiz.” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in, seçim döneminde İyi Parti ile ittifak halinde oldukları iddiasına da değindi. Perinçek, İyi Parti’ye çağrı yaptı. Tüm partilere seslenen Vatan Partisi lideri, “HDP’yi kapatmak için harekete geçelim” önerisinde bulundu.

İyi Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu kesin bir dille HDP ile bir araya gelemeyeceklerini belirtti.

Tartışmalara son noktayı ise İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu koydu.

Konu siyasetin gündeminde… Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi Osman Erbil de CNN yayınında “Vatan Cephesine” dikkat çekti.

ulusal.com.tr

# hdp # İyi Parti # vatan partisi # Doğu Perinçek # meral akşener # Sırrı Süreyya Önder