Fenerbahçe taraftarları: Pazar günü GS-FB derbisini birlikte izleyelim

Ankara'daki terör saldırısı Türkiye'yi birleştirdi. Fenerbahçe taraftar grubu "12 Numara", "teröre karşı tek yürek olalım" çağrısı yaptı. Haftasonu oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbisini iki takım taraftarlarının omuz omuza izlemesi istendi

Fenerbahçe taraftarları: Pazar günü GS-FB derbisini birlikte izleyelim

Kıyasıya rekabeti bir yana bıraktılar, "teröre karşı birlik olalım" mesajı verdiler.

Fenerbahçe taraftar grubu "12 numara", Ankara'da 37 yurttaşımızın hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası bir açıklama yaptı.

12 Numara; "teröre karşı tek yürek halinde olduğumuzu göstermek için pazar günkü Galatasaray-Fenerbahçe derbisini iki takım taraftarları birlikte omuz omuza izleyelim" çağrısı yaptı.

1 milyondan fazla takipçisi bulunan "12 numara" sosyal medya hesapları üzerinden art arda paylaşılan mesajlarda , "Hafta sonu oynanacak olan derbi mücadelesinde tavrımız belli olsun. Sahada ve tribünlerde omuz omuza olalım" ve "derbiye giriş için TFF karar alsın. Kulüplerimiz anlaşsın. Passolig gerekli düzenlemeleri yapsın. Bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Maltepe'de bir okul kütüphanesinin açılışına katılan Fenerbahçeli futbolcu Luis Nani de Ankara'daki saldırıyla ilgili konuştu. Çok üzgün olduğunu belirten Nani, "herkese başsağlığı, ailelere sabır diliyorum. Burası güzel bir ülke" dedi.

ulusalkanal.com.tr