Selde mahsur kalan öğretmen ve öğrenciler kurtarıldı

Kuvvetli yağış Sakarya'da sele dönüştü. Yolların göle döndüğü Kocaali'nin Demiraçma Mahallesi'nde bir rehabilitasyon merkezinde mahsur kalan öğretmen ve öğrencileri ekipler kurtardı.

Selde mahsur kalan öğretmen ve öğrenciler kurtarıldı

Sakarya'da sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde sağanak nedeniyle bazı bölgelerde su birikintileri oluştu. Yollarda biriken su, sürücüler ve yayalara zor anlar yaşattı.

Kocaali ilçesinde de sağanak dolayısıyla Alandere ve Demiraçma mahallelerinde dereler taştı, bazı tarım arazileri su altında kaldı. Yollarda su birikintileri oluşurken, bazı evleri de su bastı.

Sel felaketinde, Kocaali'nin Demiraçma Mahallesi'nde bir rehabilitasyon merkezinde mahsur kalan öğretmen ve öğrenciler ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya hesabından, "Kocaali ilçemiz Alandere mahallesinde yoğun yağış nedeniyle oluşan selden dolayı rehabilitasyon merkezinde mahsur kalan 4 öğrenci ve 5 öğretmenimizi ekiplerimizle birlikte botla tahliye ettik. Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" bilgisini paylaştı.

# sakarya # mahsur # öğretmen # kuvvetli yağış # sel # rehabilitasyon # Demiraçma