Saldırgan Övet'le ilgili dikkat çekici bilgiler

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'le ilgili dikkat çekici bilgiler ortaya çıktı. Erzurum doğumlu olan Övet'in tam 26 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Övet'in sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları da hayli dikkat çekici.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet hakkında çarpıcı bilgiler ortaya çıktı.

1986 Erzurum doğumlu olan Övet'in Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yaşadığı belirlendi. Övet polisin edindiği bilgilere göre tam bir suç makinesi.

Orhan Övet, bugüne kadar 26 ayrı suçtan sabıka kaydı var. Sabıka nedenleri arasında tehdit, şantaj, yaralama, mekana zorla girme gibi adi suçlar bulunuyor.

Övet'in uyuşturucu kullanıp kullanmadığı ise bilinmiyor. Hastanede yapılan tahlil sonucunda, bu konuda da bilgiler elde edilecek.

Orhan Övet'le ilgili dikkat çekici bilgiler de sosyal medya paylaşımlarında yer aldı. Övet'in facebook hesabındaki paylaşımlarında Büyük Birlik Partisi adına açılan gruplara üye olduğu görülüyor. Övet, BBP'li adaylara destek gruplarına da kaydolmuş. Paylaşımlar arasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları da yer alıyor. Övet Erdoğan'ın fotoğrafına, "Karizman yeter ustam" mesajı yazmış.

Orhan Övet'in dikkat çekici paylaşımları arasında, çok sayıda Deniz Gezmiş ve Abdullah Çatlı fotoğrafı ile Ahmet Kaya şarkıları bulunuyor.

ulusalkanal.com.tr

# chp # kılıçdaroğlu # saldırı