MHP'li İsmet Büyükataman: Meral Akşener’in kuracağı parti FETÖ liderinin partisidir

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman Meral Akşener’in kuracağı partinin FETÖ liderinin partisi olduğunu söyledi. Bursa’da konuşan Büyükataman, “Bu parti ben FETÖ’nün Belediyeler başimamıyım diyenlerin partisidir” ifadesini kullandı

MHP'li İsmet Büyükataman: Meral Akşener’in kuracağı parti FETÖ liderinin partisidir

Meral Akşener’in kuracağı parti FETÖ liderinin partisidir”. Bu çarpıcı sözler MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman’dan geldi.

MHP Bursa teşkilatı bayramlaşma töreninde konuşan Büyükataman, Meral Akşener ve ekibine sert sözlerle yüklendi.

Yeni parti hazırlıklarını sürdüren Akşener’le ilgili Büyükataman, partinin FETÖ lideri Fethullah Gülen’in partisi olduğunu iddia etti.

“MDP, FETÖ’nün Partisidir: Bu parti; ‘her görüşten insanın kendine ait değerleri bulacağı parti’dir. ‘Hiçbir ideolojik kaygısı olmayanların partisi’dir. ‘1980 öncesi Fethullah Gülen’in dinlerarası diyalog modeli uygulansa sağdan soldan ölümler olmazdı’ diyenlerin partisidir. ‘Ben FETÖ’nün Belediyeler başimamıyım’ diyenlerin partisidir. Kısaca ‘O hanıma sahip çıkın, koruyun’ diyen FETÖ liderinin partisidir”

Devamında Necip Fazıl Kısakürek’in şiirini okuyan Büyükataman, “MHP’den değil bir oy koparmak, tek bir kıl dahi koparmaları mümkün değildir” ifadesini kullandı.

Öte yandan Meral Akşener de kendisi ve partisiyle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi. “Biz siyasi yelpazede bir alan doldurmak için yola çıkmış değiliz” diyen Akşener, amaçlarının rekabetçi siyasi yapıyı yeniden inşa etmek olduğunu söyledi.

ulusal.com.tr

# fetö # mhp # meral akşener # ismet büyükataman