Bu hafta vizyona girecek filmler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 yeni film vizyona girecek. O filmler arasında merakla beklenen Star Wars serisinin son yapımı olan Skywalker'ın Yükselişi'de bulunuyor.

Bu hafta vizyona girecek filmler

J.J. Abrams'ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü ve Skywalker serisinin finalini yapacak olan "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"; özgürlük adına verilen son büyük savaşı ve Star Wars evreninin sevilen karakterlerinin bu uğurda tekrar bir araya gelmelerini işliyor.

Kenan Korkmaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği, Murat Yatman, Duygu Poyraz, Şenol Kara, Edip Tutal, Ali Poyraz, Yavuz Gürbüz, Suat Ergin ve tiyatrocu Yakup Keskin ile başrolünde yer aldığı "Beyaz Hüzün" izleyiciyle buluşacak.

Matthew Solomon'un yönetmenliğini üstlendiği korku filmi "Paranormal Chat", şüpheli bir videolu sohbet sonrası gelişen olayları anlatıyor.

Hamdi Alkan'ın yönettiği "Kırk Yalan", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie gibi isimlerin başrolünde yer aldığı biyografik film "Skandal", medya patronu Roger Ailes'ın iş yerinde oluşturduğu istismar ve taciz düzenini ifşa etmeye çalışmalarını konu ediniyor.

Çiğdem Bozali ve Elif Akarsu Polat'ın yönettiği Kader Postası, çocukluk arkadaşı iki gencin hikayesini işliyor.

"Tony Manero", "No" ve "Jackie" gibi yapımlara imza atan Pablo Larrain'in yönettiği "Ema", evlat edinen bir çiftin yaşadıklarını konu ediniyor.

Aziz Jindani'nin yönettiği animasyon yapım "Eşek Kral"; maceraperest ve hayal gücü kuvvetli bir eşek olan Mangu'nun yolculuğunu anlatıyor.

Logan Spence'nin animasyonu "Elfland: Yeni Yıl Dedektifleri", Noel babanın kaybolan kızağını bulma görevini üstlenen 3 kişilik dedektif ekibinin maceralarını beyaz perdeye taşıyacak.

ulusal.cım.tr

# sinema