İki kolunu kaybeden genç yardım bekliyor

Aydın'da Samet Aktepe adlı genç, çatı işçiliği yapan babasına yardım ederken elektrik akımına kapıldı. İki kolu omuzdan kesilen Samet'e protez kol takılması için 1 milyon 400 bin lira gerekiyor. İncirliova Belediyesi Samet için yardım kampanyası başlattı.

İki kolunu kaybeden genç yardım bekliyor

Haber-Kamera: Güçlü Çezik

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan Samet Aktepe henüz 18 yaşında. Ancak hayatının baharında ölümden döndü. İnşaatta çalışan babasına yardım ederken elektrik akımına kapıldı ve iki kolunu kaybetti.

Kazadan sonra Samet çok zor günler geçirdi. Kendi başına giyinemiyor, yemek yiyemiyor. Anne Serpil Aktepe, evladına kollarının eksikliğini hissettirmemeye çalışıyor.

Samet kendi işini kendi görebilmeyi çok özlüyor.

Ailenin tek umudu Samet'e protez kol takılması. Ancak bunun için 1 Milyon 400 Bin Lira gerekiyor. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yardım kampanyası için Aydın Valiliği'ne başvurdu. Valilik izin verdi.

Kampanyada şimdiden 306 Bin Lira toplandı. Samet ve anne Serpil Aktepe, gerekli paranın tamamlanabilmesi için yardımseverlerin desteğini bekliyor.

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler için şu hesap bilgileri paylaşıldı:

Ziraat Bankası İncirliova Şubesi

Hesap Sahibi: Samet Aktepe

IBAN NO: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01

# kaza # aydın # kampanya # inşaat # işçi # çatı # yardım # valilik # incirliova # protez # Aydın Valiliği # yardımsever