Yıl sonuna kadar 100 Üretim Devrimi Kurultayı

Vatan Partisi’nin Türkiye’nin dört bir yanında üreticiler ile buluşmak ve sorunlara çözümler geliştirmek amacıyla düzenlediği Üretim Devrim Kurultayları 60 merkezde daha gerçekleşecek. Bugüne kadar Genel Başkan Doğu Perinçek başkanlığında 42 merkezde yapılan ve büyük ilgi toplayan buluşmaların ardından Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu, “Yüzlerce Üretim Devrimi Kurultayı” kararı almıştı. Kararın ardından iki hafta gibi kısa bir sürede 60 merkezde daha Üretim Devrimi Kurultayı planlandı. Vatan Partisi’nden yapılan açıklamada planlanan 60 kurultayın tamamının yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

Yıl sonuna kadar 100 Üretim Devrimi Kurultayı

Vatan Partisi’nin Türkiye’nin dört bir yanında üreticiler ile buluşmak ve sorunlara çözümler geliştirmek amacıyla düzenlediği Üretim Devrim Kurultayları 60 merkezde daha gerçekleşecek.

Bugüne kadar Genel Başkan Doğu Perinçek başkanlığında 42 merkezde yapılan ve büyük ilgi toplayan buluşmaların ardından Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu, “Yüzlerce Üretim Devrimi Kurultayı” kararı almıştı. Kararın ardından iki hafta gibi kısa bir sürede 60 merkezde daha Üretim Devrimi Kurultayı planlandı. Vatan Partisi’nden yapılan açıklamada planlanan 60 kurultayın tamamının yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

KURULTAYLARA BÜYÜK İLGİ:

10 BİN KATILIM 1000 YENİ ÜYE

10 binin üzerinde vatandaşın ve yüzlerce üreticinin katıldığı kurultaylar; sanayi ve ticaret odaları temsilcileri, ziraat odaları temsilcileri, sektör temsilcileri ve mahalle muhtarları ile üreticilerin katılımıyla halka açık olarak yapılıyor.Adeta meclis toplantılarına dönüşen kurultaylarda genel ekonomik meseleler ile tarım, sanayi ve hayvancılık başta olmak üzer yerel ve sektörel konular konuşuluyor. Kurultaylarda Vatan Partisi’nin çözümleri büyük takdir topluyor.

42 merkezde yapılan Üretim Devrimi Kurultaylarında 1000’in üzerinde kişi partiye üye oldu.

KURULTAYLARIN ORTAK TALEBİ:

ÜRETİCİLERİN MİLLİ HÜKÜMETİ

Türkiye’de ayak basılmayan bölge, eli sıkılmayan ve çözüm götürülmeyen üretici bırakmayacaklarını belirten Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Bu kurultaylar, üreticilerimizle, halkımızla doğrudan buluştuğumuz, dirseklerimizi hep beraber masaya koyup görüştüğümüz, meclisler kurduğumuz, çözümler ürettiğimiz çok özgün bir çalışmadır. Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi Kurultaylarında yakınma yok, karamsarlık yok, köklü çözüm ve program var. Bu açıdan diğer partilerin çözümsüz, ufuksuz, göstermelik ziyaretlerinden çok farklı. Bütün Genel Merkez ve İl Örgütleri yöneticileri tam kadro çalışmalarda görev alıyor.” dedi.

Üreticilerin hükümet olma sorununun bütün çözümlerin anahtarı olduğunu da belirten Bursalı şöyle konuştu: “Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi programı, işçisinin, çiftçinin, milli sanayicinin yakıcı ihtiyacı ve gündemi haline geldi. Yaptığımız kurultaylarda bu sistemin bittiğini, böyle gitmeyeceğini üreticilerimizden dinliyoruz. Elbette bu Üretim Devrimine önderlik edecek, Vatan Partisi’nin merkezinde olduğu bir Üreticilerin Milli Hükümeti ile köklü kararlar alınabilir ve sorunlar çözülebilir. Bu kurultayların her biri aynı zamanda Vatan Partisi’nin iktidar yürüyüşünün adımlarıdır. Partimize ve çözümlerimize olağanüstü bir ilgi var. Bu ilgi, kurultaylarda toplu üye katılımlarıyla taçlanıyor.”

Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek, Genel Sekreter Özgür Bursalı, Genel Başkan Yardımcıları ve önder kadroların katılımıyla 1 ay içinde yapılacak olan Üretim Devrimi Kurultaylarının ayrıntılarını şu şekilde:

# türkiye # vatan partisi # hükümet # Doğu Perinçek # üretim # Vatan # Özgür Bursalı # üretim devrimi # vatan partisi genel başkanı # Üretim Devrimi Kurultayı # üreticilerin milli hükümeti