Bakanlar Kurulu toplanacak: Bakanlar Kurulu'nun gündeminde ne var?

Bakanlar Kurulu 25 Ekim Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin başlıklar ele alınacak. Koronavirüs ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelişmeler de değerlendirilecek.

Bakanlar Kurulu toplanacak: Bakanlar Kurulu'nun gündeminde ne var?

Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin başlıklar ele alınacak. Erdoğan’ın 10 büyükelçinin “istenmeyen adam” ilan edilmesine ilişkin talimatının ardından atılacak adımların da toplantıda tartışılması bekleniyor.

Bu ayın sonunda İtalya'nın Başkenti Roma’da G20 Liderler Zirvesi düzenlenecek. Bakanlar Kurulu’nda Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar görüşülecek.

KORONAVİRÜS VE TERÖRLE MÜCADELEDE SON DURUM DEĞERLENDİRİLECEK

Koronavirüsle mücadelede gelinen son duruma ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sunum yapacak. Artan vaka sayıları nedeniyle uygulanan önlemler gözden geçirilecek. Aşılamada son durum ve aşı çalışmalarına yönelik bilgilendirme yapılacak.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ise terörle mücadelede gelinen son duruma ilişkin sunum yapması bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yurt içindeki terörist sayısının 180’in altına indiğini açıklamıştı.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapacak, Bakanlar Kurulu’nda alınan kararları kamuoyu ile paylaşacak.

# hulusi akar # erdoğan # koronavirüs # bakanlar kurulu # terör # terörle mücadele # süleyman soylu # gündem # fahrettin koca # italya # vaka sayıları # roma # G20 Liderler Zirvesi # pazartesi # erdoğan bakanlar kurulu açıklama # Erdoğan Bakanlar Kurulu