Öncü Gençlik'ten 30 Ağustos mesajı

Vatan Partisi Öncü Gençlik Merkez Yürütme Kurulu(MYK), 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öncü Gençlik'ten 30 Ağustos mesajı

Yayınladığı mesajda, “Türk Gençliği olarak bundan 96 yıl önce olduğu gibi emperyalist tahakkümün her türlüsünü yerle yeksan etme kararlılığındayız. Vazifemiz, tarihin bize yüklediği bu sorumluluğu zafere ulaştırmaktır. Vazifemizin başında ve milletimizin emrindeyiz. Büyük devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde tam bağımsız ve başı dik Türkiye’nin vatansever gençliğiyiz” ifadelerini kullandı.

TÜRK ORDUSU 96 YIL SONRA YİNE ZAFERLER KAZANIYOR

TSK’nın başarılarına vurgu yapılan mesajda, “Ülkemizin Amerikan emperyalizminin siyasi, ekonomik ve askeri her türlü saldırısına karşı devleti, milleti ve ordusuyla savaştığı bu günlerde, milli zaferlerimiz her zamankinden daha anlamlı hale gelmiştir.30 Ağustos Zaferi, dört nala gelip Uzak Asya’dan, Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan bu cennet vatanın emperyalistlerin esaretinden kurtulmasını sağlamıştı. 96 yıl önce bugün, ordumuz tükenmez bir azimle, emperyalistlerin taşeronu olarak Anadolu’yu işgale kalkışan kuvvetleri ezmiştir. Bugün de şanlı Türk Ordusu köklerinden aldığı güçle, Amerikan emperyalizminin desteklediği her türlü taşeron örgüte karşı zaferler kazanmaktadır” ifadeleri yer aldı.

Mesajda Türkiye’ye yapılan ekonomik baskılara da dikkat çekilerek,“Askeri çabaları sonuç vermeyen ve dünyanın kanını emmekten bıkmayan emperyalist kuvvetler; son günlerde ekonomi silahıyla ülkemize diz çöktürmek istemektedir. Büyük zaferimizin yıl dönümünde bu çabaların akamete uğrayacağını bugünden ilan ediyoruz” sözleri kaleme alındı.

“VAZİFEMİZİN BAŞINDA, MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Açıklamada, “Türk Gençliği olarak bundan 96 yıl önce olduğu gibi emperyalist tahakkümün her türlüsünü yerle yeksan etme kararlılığındayız.Vazifemiz, tarihin bize yüklediği bu sorumluluğu zafere ulaştırmaktır. Vazifemizin başında ve milletimizin emrindeyiz.Büyük devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde tam bağımsız ve başı dik Türkiye’nin vatansever gençliğiyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü kutlu olsun! Milletimiz var olsun!”sözleri de yer aldı.

# vatan partisi # öncü gençlik # 30 Ağustos # bayram mesajı