Ekrem Dumanlı ve ajan provokatör iftarda buluştu

Ekrem Dumanlı ve ajan provokatör iftarda buluştu

İşçi Partisi (Vatan Partisi) içinde ajanlık yaptığı tespit edilince 2000 yılında partiden atılan ve Ergenekon operasyonları öncesinde “Ordu göreve” pankartıyla provokasyon yapmaya çalışan Gökçe Fırat Çulhaoğlu ile Zaman Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, F Tipi’nin iftarında biraraya geldiği ortaya çıktı.

F Tipi’nden tutuklananların yakınlarının kurduğu “Günün Mağdurları Derneği”nin iftarında ilginç isimler bir araya getirdi. Zaman Gazetesi bu iftara katılan isimleri “Mağdur gazeteci ve polis aileleri iftarda buluştu” başılığıyla duyurdu.

İftarda Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türk Solu Gazetesi Başyazarı Gökçe Fırat ile sohbet ettiği görüldü. Gökçe Fırat ayrıca iftarda bir de konuşma yaptı. Dün de Ekrem Dumanlı, Gökçe Fırat ile iftardaki sohbetine ilişkin Twitter üzerinde açıklamada bulundu. Dumanlı Twitter’de, şunları yazdı:

“Bir iftara davet edildim. Hayatımda ilk defa gördüğüm bir kişi de aynı masadaymış. Buradan senaryo yazanlar, yaptığınız gazetecilik değil. İdeolojik şartlanmışlığını mesleğinin önüne geçirenler, bizim bilmediğimiz başka bir iş mi yapıyor acaba? İftara katıldığım aynı gün bir taziyeye katıldım. Orada da Ergenekon sanıkları vardı. Bazıları bundan da kirli bir senaryo çıkarır mı?”

# vatan partisi # işçi partisi # zaman gazetesi # ekrem dumanlı # gökçe fırat