Kozan'dan Vatan Partisi'ne oy yağacak

Vatan Partisi Adana Milletvekili Adayları Mehmet Turgut Okyay, Hayrettin Çavuşoğlu, Dilek Kartal ve Aynur Yıldar Kozanlılarla buluştu.

Kozan'dan Vatan Partisi'ne oy yağacak

Vatan Partisi Adana Milletvekili Adayları Mehmet Turgut Okyay, Hayrettin Çavuşoğlu, Dilek Kartal ve Aynur Yıldar Kozanlılarla buluştu.

Kozan'da esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden milletvekili adaylarına esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Abdullah Öcalan'ı yargılayan hakim Mehmet Turgut Okyay'ı büyük bir sevgi ve saygı ile karşılayan Kozanlılar Türkiye'nin içinde bulunduğu durumla ilgili kaygılarını milletvekili adayları ile paylaştı. Vatan Partisi adana birinci sıra milletveki adayı Mehmet Turgut Okyay Türkiye'nin önünde 3 yakıcı sorunun olduğunu bölünme, işsizlik ve hukuksuzluğun önüne geçebilecek tek partinin Vatan Partisi olduğunu söyleyerek seçimlerde Vatan Partisine destek istedi.

Seçim çalışmaları esnasında Mahmutlu Mahallesinde Turgut Okyay ve milletekili adaylarını evine davet eden Mücahit ile Arife Kenger çiftçi komşuları ile beraber Vatan Partisine üye oldular. Mehmet Turgut Okyay'ın tarafından Vatan Partisi Rozeti takılan Mücahit Kenger " 64 yaşımdayım buguüne kadar hiç partimi değiştirmedim hep ülkücüydüm, MHP'liydim ama sonradan kendime geldim AKP'ye, CHP'ye, MHP'ye Vatanı bölme görevi vermişler, ben 64 yaşındayım ama ölene kadar bunlara vatanımı böldürmem. Vatan Partisi Atatürk'ün partisi bende Vatan Partiliyim" dedi. Arife Kenger ise bütün akrabalarını tek tek telefonla arayıp, evlerine ziyarete gittiğini söyleyerek " biz büyük bir alileyiz 2 bin oyumuz var, hepsi vatana feda olsun"dedi.

Kozan'da seçim çalışmalarına devam eden Vatan Partisi Milletvekili adayları vatandaşlarla Vatan Partisinin çözümlerini paylaştı.

adanadantaraf.com

# vatan partisi # kozan # oy