Kahraman polis Fethi Sekin için kampanya

İzmir'de teröristlere karşı kahramanca çatışan ve şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve ailesi için kampanya başlatıldı. İzmir Ticaret Odası, şehidin 3 çocuğunun eğitim masraflarını üslendi. İzmir Büyükşehir Belediye bir parka kahraman polisin adını verip heykelini dikecek. Galatasaray Kulübü de şehidimizin Altay'da futbol oynayan oğlu ile ilgili açıklama yaptı. Kulüp "kapılarımız, şehidimizin emanetine ardına kadar açıktır" dedi.

Kahraman polis Fethi Sekin için kampanya

İzmir'de beylik tabancasıyla uzun namlulu teröristlere karşı kahramanca çatışan ve şehit olan polis Fethi Sekin için change.org adresinde kampanya başlatıldı.

Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Meclis Başkanı'na çağrı yapıldı. "Fethi Sekin'in adı İzmir Adliyesi önündeki caddeye verilsin. Üç çocuğu en iyi özel okullarda burslu okutulsun. Eşine ömür boyu emekli milletvekili maaşı verilsin" denildi.

Kampanyadaki çağrılara yanıt gecikmedi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu, "Çocukların eğitimini İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak üstleneceklerini" açıkladı.

Kahraman polisimizin adı adliye binası yakınındaki parkta yaşatılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehit polisin adının 40 dönüm üzerine kurulan bir parka verileceğini ve heykelinin dikileceğini söyledi.

Öte yandan, Fethi Sekin'in küçük oğlunun Altay'da futbol oynadığının ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar da Twitter'da 'Fethi Sekin'in oğlu Galatasaray'a transfer edilsin' kampanyası başlattı.

Galatasaray Kulübü de kampanya ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "Galatasaray altyapısının kapıları, şehidimizin emanetine ardına kadar açıktır. Bu konuda eğitim bursu verilmesi dâhil her türlü imkan Galatasaray camiasının Sekin Ailesi’ne ve Türkiye’ye sözüdür" denildi.

ulusalkanal.com.tr

# izmir # fethi sekin # terör saldırısı