Kılıçdaroğlu'ndan sağduyu çağrısı

Cumhuriyet savcısının şehit edildi terör eylemi sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sağduyu çağrısı geldi. Sosyal Medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için halkımızı sükûnete ve sağduyuya davet ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan sağduyu çağrısı

Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda "Bir ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı, vazifesi olmayan işlerle uğraşırsa, Cumhuriyet'in savcılarının odası da davulla zurnayla basılır!" ifadesini kullandı.

"Görevi başında şehit düşen savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesi ve tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükûnete ve sağduyuya davet ediyorum." diyen CHP Lideri, kendisini suçlayan Başbakan Davutoğlu'na da tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu son mesajında "Şehit savcımızın eşine ve İstanbul Başsavcısı'na telefonda söylediğim gibi; yapılan saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur!" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# kemal kılıçdaroğlu # geldi # çağrısı # sağduyu