İstanbul'da silahlı saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir işyerinin önünde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Saldırıda ölen Selim Kansız ve yaralananlardan İzzet Kansız'ın Ergenekon davası savcılarından Cihan Kansız'ın yeğeni oldukları öğrenildi

İstanbul'da silahlı saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir işyerinin önünde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Bir kişi olduğu belirlenen saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Saldırı sonrası Recep Selim Kansız hayatını kaybederken, İzzet Kansız, Şaban Cesim, Ahmet Bostan ve Muharrem Topaloğlu yaralandı. Saldırıda ölen Selim Kansız ve yaralanan İzzet Kansız'ın Ergenekon Davası'nda görev alan Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın yeğenleri olduğu öğrenildi.

Olay, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Marmara Caddesi üzerindeki bir işyerinin önünde bulunan Recep Selim Kansız, İzzet Kansız, ve 3 kişi daha aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıyı düzenleyen saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, çevredeki yurttaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, tedavi için çevredeki hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan Şaban Cesim'in durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, saldırı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

ulusalkanal.com.tr