Survivor Elif Gören kimdir? Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı Elif Gören hangi spor dalı ile uğraşıyor?

Survivor 2020 kadrosunda yer alan Elif Yıldırım Gören, izleyiciler tarafından aratılmaya başlandı. Survivor'ın yeni sezonunda Ünlüler Takımı'nda yer alacak olan milli atlet kimdir?

Survivor Elif Gören kimdir? Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı Elif Gören hangi spor dalı ile uğraşıyor?

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 tarihinde Bursa'da doğmuştur. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur.

1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur. Uluslararasu Socca Federasyonu Dünya Şampiyonası'nda 300 metre ile altın madalya kazanmıştır.

Yalım Gören ile evlidir.

Milli atlet, kişisel Instagram hesabından Survivor fragmanını paylaşarak, "Bir başka serüvene başlarken, bugüne kadar yanımda olan, desteklerini esirgemeyen aileme, antrenör ve yöneticilerime, tüm sporcu ve yakın arkadaşlarıma teşekkür ederim. 2020’nin Survivor’ı olmak için yola çıkıyorum. Dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin" notunu düştü.

ulusal.com.tr