CHP'li belediyeden, PKK destekçilerine ücretsiz salon tahsisi

CHP'li Kadıköy Belediyesi, terör örgütü PKK destekçisi Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na ücretsiz salon tahsis etti. PKK ve HDP propagandasına dönüşen kongre toplantısındaki afişlerde Türkiye işgal gücü olarak gösterildi. PKK'ya da destek sloganları atıldı.

CHP'li belediyeden, PKK destekçilerine ücretsiz salon tahsisi

Türkiye, Suriye ve Irak'ta işgal gücü olarak gösterildi, PKK'ya destek sloganları sloganları atıldı.

CHP'li Kadıköy Belediyesi, PKK destekçisi Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na ücretsiz salon tahsis etti.

PKK destekçisi SGDF'nin kongresi terör örgütü PKK'nın propagandasına dönüştü.

Terör eylemlerine imza atan ve ateşin çocukları inisiyatifi içinde aktif görev alan örgütün kongresi, Suriye'de öldürülen "Demhat" kod adlı terör örgütü mensubu Kerem Pehlivan'a ithaf edildi.

Kongreye katılan terör yanlıları, PKK'ya destek sloganları eşliğinde konuşmalar yaptı.

Kongrede TSK üzerinden Türkiye hedef alındı. Örgütün kongre afişlerinde Türkiye Suriye ve Irak'ta işgal gücü olarak gösterildi.

SGDF'nin günler öncesinden kongresini terör propagandası yaparak örmesine sessiz kalan Kadıköy Belediyesi, kararını değiştirmedi.

HDP'ye yakın olarak bilinen Şerdil Dara Odabaşı'nın başkanı olduğu Kadıköy Belediyesi tepki çeken kongre ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

PKK'ya destek veren eylemleri ile tanınan SGDF'nin sözde lider kadrosu ise Suriye'nin kuzeyindeki Aynel Arap'ta bulunuyor. Aynı bölgede özel eğitim kampları da bulunan terör yapılanması Afrin, Tel Abyad ve Rasulayn'a Türk Ordusuna karşı saldırılarda bulunmuş ve 9 üyesi de etkisiz hale getirilmişti.

# chp # türkiye # pkk # hdp # suriye # ırak # kongre # propaganda # pkk propagandası # Kadıköy Belediyesi # sgdf