Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor? ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz yeni sezonun ilk bölümü olan 54'üncü bölüm tarihi açıklandı

Sen Anlat Karadeniz'in yayın tarihi belli oldu. ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonun ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda internette çok sayıda araştırma yapılıyor. Sen Anlat Karadeniz 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Dizinin yeni sezonu öncesinde ilk tanıtım görüntüleri Atv’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Osman Sınav imzası taşıyan Sen Anlat Karadeniz'de başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlı, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman yer alıyor.Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor? ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz yeni sezonun ilk bölümü olan 54'üncü bölüm tarihi açıklandı

Sen Anlat Karadeniz'in yayın tarihi belli oldu. ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu için heyecanlı bekleyişi sürerken dizinin 3. yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Heyecan dolu sahne ve bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin sürpriz sezon finaliyle büyük ses getirmişti. Peki Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor?

SEN ANLAT KARADENİZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sen Anlat Karadeniz'in 3. sezon tarihi 4 Eylül Çarşamba günü yeniden ekranlarda olacak. Dizinin yeni sezon tanıtımı Atv’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Yine seyirciyi yürek sızlatan, heyecanlandıran kaygılandıran bir sezon finaliyle yayına ara veren dizide en son Genco tarafından kaçırılan Melek ikisini eve kilitleyip yangın çıkarmıştı. Melek’i yangından kurtarmak için herkes seferber olmuştu ve sonunda Genco ve Melek kurtulmuştu.

Melek’i konuşturmak için Hazan ve Nefes bir araya gelip çabalamışlardı ve sonunda Melek o güne kadar kimseye bahsetmediği olayları Nefes’e anlatmıştı. Nefes’e her şeyi anlatan Melek, Nefes’in onu anladığını görüp Nefes’e güvenmişti. Bu durumdan rahatsız olan ve zaten Kalelilere düşman olan Genco intikam için kolları sıvamıştı ve Kalelilerin itibarını yıkmak için elinden geleni yapacaktı. İşe Nefes’i kaçırmakla başlayan Genco, acıdan kıvranan Nefes’in ne bağrışına ne sözlerine aldırış etmeden, umursamadan onu elinde tutuyordu.

Bu arada Tahir’e hastaneden Nefes’in dış gebelik geçirdiğini ve acilen ameliyat olması gerektiği haberi gelince, Tahir’in korktuğu başına gelmiş ve doğrudan Nefes’e koşmuştu. Nefes’i almak için giden Tahir, Nefes’in kaçırıldığını öğrenince deliye dönmüştü. Hazan’ın fark etmesiyle Nefes’in nerede tutulduğunu öğrenen Tahir direkt oraya koşmuştu ve baygın halde Nefes’i bulduğunda dizi sona erdi.

# atv # Sen Anlat Karadeniz