Vizyonda bu hafta

Bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler...

Sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 filmvizyona girecek.

Haydar Işık'ın yönetmenliğini yaptığı "Umudun Kıyısında" filmi izleyiciyle buluşacak. Dram türündeki film, fotoğrafla uğraşan bir gencin geçirdiği hastalık sonrası hayata bakış açısının değişmesini konu ediniyor.

Tolgahan Sayışman, Bade İşçil'in rol aldığı "Eski Sevgili" romantik komedi türünde. Film 63 kere ayrılıp barışan iki eski sevgilinin hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

Komedi türündeki filmlerden biri de "Baş Belası". Film Çanakkale'den İstanbul'a giden genç bir kızın seyahatinin, beraber yolculuk ettiği adam sebebiyle çığrından çıkmasını konu ediniyor.

"Çam Yarması" adlı filmin yönetmenliğini Sefa Özçelik üstlendi. İstanbul'da yaşayan ve çocukları olmayan 30 yaşlarında zengin bir çiftin yetimhaneden bir çocuk evlat edinmeyi düşünür. Çift gelişen olaylar neticesinde üç sorumsuz çocuğu birden evlatlık edinir.

"666 Cin Musallatı" filmi, yaşamını korku ve gerilim üzerine senaryolar yazıp satmakla sürdüren bir adamı konu alıyor.

"Saplantı" gerilim türünde bir film. Film evliliğinin bitmiş olmasıyla henüz yüzleşemeyen bir kadının, boşandığı kocasının yeni eşine hayatı zindan etmesini konu ediniyor.

"Gerçeğin İki Yüzü" filmi, Afrika'da bir devrim sırasında tanışan iki insanın hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Filmin senaryosu Erin Dignam'a (Erın Dignım), müzikleri ise Hans Zimmer'a (Hans Zimmır) ait.

Danny Boyle'nin (Deni Boyl) yönetmenliğini yaptığı "T2 Trainspotting" (Treynspotting) filmi izleyici ile buluşacak. 1996 yılında gösterime giren "Trainspotting"in oyuncu kadrosu "T2 Trainspotting"da geri döndü. 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Renton (Rentın) ve çetesinin yeni maceralarını anlatıyor.

"Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal" filmi, şövalye Godefroy de Montmirail (Gödfro dö Monmiray) ile şövalye adayı Jacquouille'un (Jakuy) macerasını ele alıyor.

"Kaptan Cousteau (Kusto): Derinliklere Yolculuk" aksiyon içerikli biyografi türünde. Film kendini denizlere adayan ve bu tutkusuyla dünyaca ünlenen Kaptan Cousteau'nun hikayesini sinema izleyicisinin beğenisine sunuyor.

"Gamba: Macera Çetesi" haftanın animasyon filmi.

ulusalkanal.com.tr

# film # hafta # sinema # Kültür # sanat # vizyon # oyun # eski sevgili # Tolgahan Sayışman # komedi