Sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girecek.

Bu haftanın merakla beklenen filmi "Eski Kocamız" vizyona girdi. Almanya yapımı filmde tanıdık bir isim, usta oyuncu Haluk Bilginer yer alıyor. Film yönetmen Margarethe von Trotta imzası taşıyor. Komedi türündeki filmde iş hayatında hızla yükselen bir kadının, kocasının eski eşiyle birlikte yaşamak zorunda kalmasıyla gelişen traji komik olayları izlerken gülümseyeceksiniz.

"Can Feda"... Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı film, 7 yıldır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine operasyona çıkan bir Özel Kuvvetler timinin hikayesini ele alıyor.

"Kızım ve Ben" gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlandı. Hayatın tüm zorluklarını kızı ile aşmaya çalışan bir babanın hikayesini ele alan filmde Cemal Hünal, İrem Helvacıoğlu, Zülal Memişoğlu, Enis Aybar, Ayça Kuru, Cengiz Kurtoğlu, Gizem Hatipoğlu ve Ömür Arpacı gibi isimler rol aılıyor. Yönetmen koltuğunda ise Murat Gürvardar var.

Raşit Çelikezer'in yönettiği "Eyvah Karım",

Bülent Pelit'in yazıp yönettiği "Karımı Gördünüz mü?",

ve Oğuz Yalçın'ın yönettiği "Antep Fıstığı" haftanın yerli komedi filmleri.

Korku filmi severler için bu hafta vizyonda Sergio G. Sanchez'in yönettiği; George Mackay, Charlie Heaton ve Anya Taylor-Joy gibi genç oyuncuların başrolünde yer aldığı "Karanlık Sır" var.

Ve minik sinema severler için iki animasyon filmi girdi vizyona. Biri sincap Surly ve arkadaşlarının lunaparka dönüştürülmek istenen parkı koruma mücadelelerini anlatan "Fındık İşi: 2",

Bir diğer animasyon ise komşu köy ile düzenlenen geleneksel peynir yarışını kazanmak için kolları sıvayan Louis ve Luca'nın hikayesini anlatan "Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı"...