İzmir'de trafo krizi çözülüyor

İzmir’in Bayraklı ilçesinde mahalle arasına yapılacak trafo merkezi sorunu çözülüyor. Mahallelilerin eylemiyle AK Parti ve CHP milletvekilleri harekete geçti. Büyükşehir Belediye ile elektrik idaresi arasında arsa takası yapılacak.

İzmir'de trafo krizi çözülüyor

Haber: Özgür Doğu Saymaz - Kamera Samet Can Kocagür

İzmir’deki trafo sorunu çözülüyor. Depremin en çok etkilediği Bayraklı ilçesinde yapılması planlanan trafo merkezinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti ve CHP milletvekillerinin devreye girmesiyle trafo merkezinin farklı bir noktaya taşınmasına karar verildi.

Adalet Mahallesi’nde kaba inşaatı durdurulan 154 kV Piyale Gazİzoleli Trafo Merkezi için AK Partili Necip Nasır konuyu enerji bakanına anlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde de trafonun taşınması için TürkiyeElektrik İletim Anonim Şirketi'ne arsa takası teklifi yaptı.

AK Parti ve CHP'li vekillerin birlikte yürüttüğü süreçte gözler artık İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden çıkacak kararda.

# izmir # chp # türkiye # ak parti # İzmir Büyükşehir Belediyesi # meclis # elektrik # bayraklı # gaz # adalet # trafo # trafo merkezi # Anonim Şirketi # izole # necip nasır