CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan İmamoğlu açıklaması

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı. Öztrak, siyasi cinayetler iddiasına yönelik soruşturma için “Erdoğan ifadesini verdikten sonra Kılıçdaroğlu da yazılı olarak beyanını verir” dedi. Kılıçdaroğlu’nun bürokratları hedef alan söylemine destek veren Öztrak’ın gündeminde Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyareti de vardı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan İmamoğlu açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Soruları yanıtladı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, siyasi cinayetler iddialarının ardından başlatılan soruşturmaya ilişkin konuştu, ''Savcılığa ifade vermesi gereken Erdoğan'dır. Erdoğan ifadesini verdikten sonra Kılıçdaroğlu da yazılı olarak beyanını verir'' dedi.

Öztrak’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratları hedef alan sözleri de soruldu. Öztrak, ''Sayın genel başkanımızın sözlerini, kanunsuz emirleri uygulamaya zorlanan bürokratlara bir destek olarak algıladım'' ifadesini kullandı.

Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyaretini de değerlendirdi, ''Sayın İmamoğlu genel başkanımızdan izin alarak gitmiştir.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sözleri üzerinden Kılıçdaroğlu ile Merkez Bankası Şahap Kavcıoğlu’nun görüşmesi de Öztrak’ın gündemindeydi. Öztrak konuyla ilgili, ''Böyle sakil bir anlayışla ülke yönetilirse sonuçta yaşadığımız böyle olur. Ne hükümete ne de mb na güven kalmıştır. ilk çözüm şu beyin ölümü gerçekleşmiş bu hükümetin millet tarafından fişinin çekilmesidir'' ifadelerini kullandı.

# ekrem imamoğlu # kemal kılıçdaroğlu # son dakika # faik öztrak # son dakika chp