İşte Kadir Topbaş'ın serveti

AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş'ın serveti dudak uçuklattı. Yerel seçimlere hazırlanan Topbaş'ın milyonlarca lira değerinde tam 21 gayrimenkulu var.

İşte Kadir Topbaş'ın serveti

Yerel seçimler yaklaşıyor, Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da adaylar bir çok vaatlerde bulunuyor. Tam da bu sırada AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş'ın serveti ortaya çıktı. Mal varlığı duyanları hayrete düşürdü.

AKP'li Kadir Topbaş'ın tam Türkiye egenelinde tam 21 gayrimenkulu var.

Aydınlık Gazetesi'nin ulaştığı resmi tapu kayıtlarına göre, bir çoğu İstanbul'un muhtelif semtlerindeki bu gayrimenkuller milyonlarca lira değerinde.

Topbaş'ın Esenyurt'ta 4680 metrekarelik bir arsası var. Değeri 10 milyon lira civarında.

İstanbul'un kalbi Taksim'e çok yakın olan Gümüşsuyu'nda ise geniş bir dairesi var Kadir Topbaş'ın. 502 metrekarelik bu daire 2010 yılında satın alınmış.

Beyoğlu Sururi Mahallesi'nde 5 katlı olan 10 dairelik lüks binada hissesi var. Yine aynı mahallede 286 metrekarelik apartamanın da hissesine ortak.

Yalnızca daire değil, Kadir Topbaş'ın bir çok işyeri ve dükkanı da var. İstanbul'da 16 şubesi bulunan Saray Muhallebicisi Topbaş ailesine ait. Şirketin Nişantaşı şubesinin yer aldığı binadaki 2 dükkan ve 2 daire de Topbaş'ın.

Sarıyer, Esenyurt, Küçükçekmece ve Bakırköy'de de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na ait bir çok arsa ve daire var.

Topbaş'ın gayrimenkulleri İstanbul'dakilerle sınırlı değil. Memleketi Artvin'de de milyonlarca lira değerinde gayrimenkulu var. Artvin Yusufeli'de, içinde 3 katlı villa bulunan 2 bin 530 metrekarelik arsa, bunlardan yalnızca biri...

ulusalkanal.com.tr

# AKP # istanbul # servet