İstanbul otobüsünde bomba yolcu

Kahramanmaraş'tan İstanbul'a gitmek için şehirlerarası otobüse binen bir Suriyeli, yanında getirdiği valizi Ankara Çamlıdere yakınlarında bırakıp kaçtı. Valizi açan Jandarma, el bombaları ve mühimmat ile karşılaştı.

İstanbul otobüsünde bomba yolcu

Kahramanmaraş’tan İstanbul'a gitmek için yolcu otobüsüne binen Suriye uyruklu bir kişi, el bombası ve mühimmat dolu çantayı dolu çantasını otobüste bırakıp kaçtı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Suriyeli bir kişi Kahramanmaraş’tan İstanbul’a giden yolcu elindeki valiziyle şehirlerarası bir yolcu otobüsüne bindi.

Otobüs Ankara Çamlıdere yakınlarına gelince Suriyeli yolcu "rahatsızlandım, inmek istiyorum" diyerek otobüsü durdurdu. Valizle otobüse binen Suriyelinin eşyalarını almadan otobüsün yanından kaçtı.

Suriyeli şahıs, ormanlık alana girerek gözden kayboldu. Olay, otobüs şoförü ve yolcular tarafından jandarmaya bildirildi.

Olay yerine giden Jandarma, şahsın bıraktığı çantasını açtı. Çantanın içinden el bombaları ve mühimmat çıktı. Jandarma, şahsın bulunması için çevre illere uyarı yazısı gönderdi.

ulusalkanal.com.tr