Müge Anlı, Ayfer Yaralı'yı kovdu! Müge Anlı 23 Ocak Perşembe izle... Müge Anlı'da bugün yaşanan tüm olaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı? Bugün ele alınan olaylar; Şahzade olayında gerçekleşen tutuklama, Pınar Kaynak'ın cinayetinde yeni ayrıntılar, 20 yaşındaki Emine Yıldırım'ın nerede olduğu ve dolandırıldığını iddia eden Ayfer Yaralı oldu.

Müge Anlı, Ayfer Yaralı'yı kovdu! Müge Anlı 23 Ocak Perşembe izle... Müge Anlı'da bugün yaşanan tüm olaylar...

Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün nefesler tutuldu. Program sayesinde ortaya çıkan "Palu Ailesi Vahşeti"nden, vahşice öldürülen Pınar Kaynak'a kadar heyecan verici ve izlerken tüyler ürperten konular Müge Anlı'nın merceğine alındı.

MÜGE ANLI 23 OCAK PERŞEMBE İZLE

ŞAHZADE OLAYINDA TUTUKLAMA

18 Ocak günü evden kaçan 16 yaşındaki Şahzade'nin annesi Müge Anlı'ya katılmıştı. Ekran başında yaptığı çağrılar sayesinde geri dönen genç kız, döndüğü zaman annesine tüm gerçekleri itiraf etmişti. Annesinin evli sevgilisi tarafından tecavüze uğrayan Şahzade, şahıstan şikayetçi olmuştu. Müge Anlı bugün küçük kızı kandırmakla suçlanan pideci Ramazan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

PINAR KAYNAK OLAYINDA SON GELİŞMELER

Bugün Müge Anlı'nın canlı yayınına Pınar'ın öldürüldüğü gece yanında olan Tuğba telefonla katıldı.

Tuğba, Pınar'ın dayısı tarafından telefonunun kapattırılması ve sevgilisi Murat ile evden atılması üzerine çok moralinin bozuk olduğunu ve kendi telefonuyla Arın'a mesaj attığını anlattı.

Tuğba, daha sonra buluşmaya gittiklerini ve bir süre sonra yanlarından ayrıldığını söyledi.

Yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir seyirci ise Tuğba'nın Murat'la eski sevgili olduğunu iddia etti. Tuğba ise bu iddiayı yalanladı.

EMİNE YILDIRIM SIĞINMA EVİNDE

16 Ocak'ta ortadan kaybolan 20 yaşındaki Emine Yıldırım'ın, Müge Anlı'ya ulaşan bir kaynak tarafından verdiği bilgiye göre, şu an kadın sığınma evinde olduğu öğrenildi.

Bunu duyan aile ise gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra ailenin anlattıklarından gerçeğe ulaşan Anlı; Yıldırım'ın kocasının onu evden kovduğunu ve annesine bunu anlatınca evliliğini sürdür ikazı aldığı ortaya çıktı.

Ailesinden yardım alamayan Yıldırım, çareyi kadın sığınma evinde buldu. Kızını tekrar evlerine çağıran aile ekrandan kızlarına geri dön çağrısı yaptı.

MÜGE ANLI AYFER YARALI'YI CANLI YAYINDAN KOVDU

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ayfer Yaralı, Almanya'da evliyken internetten tanıştığı bir adam için Türkiye'ye kaçan ve yanında en büyüğü 12 yaşında olan 2 çocuğunu da yanına alan Yaralı, kaçtığı adam tarafından 20 bin euro dolandırıldığını iddia etti.

Daha sonra dolandırıcı olarak söylenen Nazmi canlı yayına bağlanarak, kendisine iftira atıldığını söyleyince, Yaralı, şahsın, 12 yaşındaki çocuğunun odasına 3 kere girmeye çalıştığını anlattı.

Bunun üzerine bu konuyu arka plana atan ve laf arasında söyleyen kadına çok sinirlenen Müge Anlı, Ayfer Yaralı'yı stüdyodan kovdu.

ulusal.com.tr

# müge anlı # Pınar Kaynak