Beyoğlu'ndaki bavul cinayetinin sırrı çözüldü

Beyoğlu'nda valiz içinde cesedi bulunan kadın cinayetinde ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Vahşice öldürülen genç kızın 24 yaşındaki Suriyeli M.A olduğu belirlendi. Cinayet nedeniyle gözaltına alınan 17 yaşındaki kardeş R.A'nın polis ifadesinde cinayeti kabul ettiği ve ablasını "Esad yanlısı olduğu için öldürdüm" dediği öğrenildi.

Beyoğlu'ndaki bavul cinayetinin sırrı çözüldü

İzleyenlerin kanını donduran Beyoğlu’ndaki kadın cinayetiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Temizlik işçileri tarafından valiz içinde bulunan cesedin izini süren polis, civardaki güvenlik kamera kayıtlarını izledi.

Kayıtları inceleyerek soruşturmayı derinleştiren polis kadının yaşadığı evi tespit etti. Evde yaşayan bir kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 17 yaşındaki Suriyeli R. A'nın öldürülen 24 yaşındaki M. A'nın kardeşi olduğu ve cinayeti kabul ettiği öğrenildi. R.A cinayet gerekçesi olarak ise ablasının Esad taraftarı olmasını gösterdi.

R.A ifadesinde olay anını anlatırken, “Ablam Esad yanlısıydı, biz de muhalifleri destekliyorduk. Bir tartışma çıktı. Ondan sonra bıçakladım” dediği ifade edildi.

Güvenlik kamera kayıtlarına valizi taşırken görülen diğer şahsın da öldürülen kızın babası olduğu ve hala polis tarafından arandığı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

# suriye # soruşturma # ortadoğu # esad # cinayet # bavul # criminal