Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 20 Nisan Pazartesi 2020 Esra Erol'da izle

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 20 Nisan Pazartesi günü neler yaşanıyor?

Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 20 Nisan Pazartesi 2020 Esra Erol'da izle

Esra Erol'da bugün; Cemalettin Küçük eşi Buket Küçük'ün Nihat Mahmutpaşa ile kaçtığını iddia etti. Bunun üzerine Nihat Mahmutpaşa canlı yayına telefon ile katılıp kendisinin fotoğrafını ve adını kullanan bir hesabın Buket Küçük ile konuştuğunu ileri sürdü. Cemalettin Küçük, eşinin sosyal medya hesabında Nihat Mahmutpaşa'nın yorumlarını gördüğünü ve romantik yorumlar attığını söyledi.5 Mart'tan beri eşini bulamayan Cemalettin Küçük'e sevindirici haber Esra Erol'dan geldi. Canlı yayına telefon ile katılan Buket Küçük, Mehmet adlı birisi tarafından zorla kaçırıldığını ve hala zorla tutulduğunu söyledi.Canlı yayında tam ayrıntı veremeyen Küçük, nerede olduğunu söyleyemedi. Verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle stüdyoda yadırgandı.

28 Şubat'tan beri kayıp olan Özkan Bey'in eşi Fatma Hanım bulundu. Fatma bugün canlı bağlantı ile yayına katıldı. Fatma, eşinin kendisine yalan söylediğini ve evlilik hayatında kötü şeyler yaşadığını iddia etti.

Ayrıntılar geliyor...

ulusal.com.tr

# Esra Erolda izle # Esra Erolda canlı özet # Esra Erolda bugün # Esra Erolda canlı