O devlet kurumunda 80 kişi görevden alındı! Aralarında müdürler de var

Türk Standartları Enstitüsü’nde aralarında bölge müdürlerinin de olduğu çok sayıda kişinin kurumla ilişikleri kesildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı olan TSE'den yapılan açıklamada görevden almaların iddia edildiği gibi 80 değil 26 personeli kapsadığı belirtildi.

O devlet kurumunda 80 kişi görevden alındı! Aralarında müdürler de var

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Türk Standartları Enstitüsü’nde bazı yöneticiler görevden alınarak yerlerine atama yapıldı.

Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’ndeki Marmara Kampusu Müdürü Mehmet Hüsrev ile 4 müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu bazı yöneticilere, dün mesai saati bitiminden hemen önce görevden alındıkları tebligatı yapıldı.

TSE’nin diğer kampus ve bölge müdürlüklerinde çok sayıda müdür ve yöneticinin görevden alındığı, yerlerine atamalar yapıldığı belirtildi.

Türk Standardları Enstitüsünden yapılan açıklamada, görev değişikliklerinin iddia edildiği gibi 80 değil, 26 personeli kapsadığı bildirildi.

Görevden almaların; sağlık, ailevi ve ayrılma talepleri kapsamında yapıldığı savunulan açıklamada; bazı personelin de çalışma prensipleri ve göreve uygun olmadıkları için enstitüten kovuldukları belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

# tse # Türk Standartları Enstitüsü