Deren Talu ile Kerim Sabancı sevgili oldu! Deren Talu kimdir? Kerim Sabancı kimdir?

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun, bir süredir Kerim Sabancı ile ilişkisi olduğu konuşuluyordu. İkiliden ilk görüntüler basına sızdı.

Deren Talu ile Kerim Sabancı sevgili oldu! Deren Talu kimdir? Kerim Sabancı kimdir?

Defne Samyeli'nin 24 yaşında olan ve güzelliğiyle çok konuşulan Deren Talu Sabancı ailesinin veliahtlarından olan Kerim Sabancı'yla gözlerden uzak ilişkiye adım attı.

Abileri Hacı Sabancı ve Hakan Sabancı'nın magazin sayfalarının tanınan yüzü olmasından sonra Kerim Talu'da sosyetik güzelle yaşadığı aşkla ilk defa gündeme geldi. 24 yaşında olan Sabancı ile Talu'nun aşkları ne zaman başladı henüz bilinmiyor.

Bir mekan çıkışı arkadaşlarıyla görüntülenen çift açıklama yapmadan araçlarına binerek uzaklaştı.

KERİM SABANCI KİMDİR?

Türk iş adamı. Kerim Sabancı, 17 Haziran 1996 tarihinde dünyaya geldi. 2004-2007 yılları arasında TÜSİAD başkanlığı yapan ve aynı zamanda Densa Denizcilik Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın 3 oğlundan biri olan Kerim Sabancı, Sabancı ailesinin dördüncü kuşak temsilcisidir. Kerim Sabancı, eğitimini Amerika'nın California eyaletinde bulunan Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Şu an Densa Denizcilik Holding'te yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenmektedir.

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, 1996 yılında dünyaya geldi. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu'nun kızıdır. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

ulusal.com.tr

# Deren Talu # Kerim Sabancı # Deren Talu kimdir