Bu hafta 7 film vizyona girecek

Sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

"İstanbul Kırmızısı" izleyici ile buluşacak. Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Nejat İşler'in oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Ferzan Özpetek bulunuyor.

Özpetek'in uzun bir aradan sonra Türkiye'de çektiği ilk filim, İstanbul'a yeni gelen bir adamın ve çevresindekilerin hikayelerine odaklanıyor.

Hüdaverdi Yavuz'un yönettiği "Reis" beyaz perdede. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yaşam hikayesinden esinlenerek sinemaya uyarlanan film, 1960'lı yıllardan günü müze uzanıyor. Film 30 milyon lira bütçesi ile dikkat çekiyor.

Çekimleri İzmir'de yapılan "Yağmurlarda Yıkansam" filmi, kadına şiddeti konu alıyor. Anne ve babası tarafından öldürülen Gamze adındaki genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

"Alt Tarafı Dünyanın Sonu" filmi amansız bir hastalığa yakalandığı için ölümü bekleyen bir yazarı beyaz perdeye taşıyor. Yazar, 12 yıldır hiç görmediği ailesini ziyaret ederek onlara veda etmeyi planlıyor.

"Logan: Wolverine" 2013'te gösterime giren "The Wolverine" filmiyle başlayan serinin 2. filmi olma özelliği taşıyor. Filimde Logan'ın genç bir mutantı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını anlatıyor.

"Dehşet Evi" İspanya yapımı gerilim ve korku türünde bir film. Sevgilisiyle romantik bir akşam yemeği için boş durumdaki eski bir evi ayarlayan genç emlakçı Alicia ve erkek arkadaşının başından geçenler sahneye taşınıyor.

The Founder"da ünlü fast food zincirinin kurucusu Ray Kroc'un hikayesini anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr

# sinema # vizyon