Arkadaşı "perdeledi" kendisi çaldı

Bursa'da bir kadın, kaldırımda bekleyen kişinin telefonunu "perdeleme" yöntemiyle çaldı. Olay anı güvenlik kamerasınca görüntülendi. Hırsız çok geçmeden yakayı ele verdi.

Arkadaşı "perdeledi" kendisi çaldı

Arkadaşı "perdeledi". Kendisi kaldırımda bekleyen kadının telefonunu çaldı. O anlarda güvenlik kamerası kayıttaydı. Olay Bursa'da yaşandı.

Genç bir kadın, Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi Etibank Caddesi'nde yoluna devam etmek için araçların geçişini bekliyordu. Bir süre sonra arka cebindeki telefonun yerinde olmadığını fark etti. Telefonunun çalındığından şüphelenen genç kadın, durumu polise bildirdi.

Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, hemen harekete geçti. Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

Ekipler, telefonun genç kadının kaldırımda beklediği sırada bir kadın tarafından yankesicilik yapılarak çalındığını tespit etti. Elinde çok sayıda poşet bulunan başka bir kadının ise perdeleme yaparak onun çevredekilerce görünmemesini sağladığı belirlendi.

Yankesicilik ile hırsızlık suçlarından kaydı bulunan N.H., çaldığı telefonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından da adliyeye sevk edildi. Polis, perdeleme yapan kadını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

ulusal.com.tr

# bursa # osmangazi