'İstanbul'a İlker Yücel ne güzel yaraşır'

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel'in 'Üsküdara gideriken' şarkısından dönüştürülen seçim şarkısı beğeniyle karşılandı

Vatan Partisiİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı MustafaİlkerYücel'in seçim şarkısı yayınlandı. Paylaşılan video kısa zamanda çok sayıda kişi tarafından izlenirken Yücel'i destekleyenlerin büyük beğenisi topladı.

Yücel, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür ile de karşılıklı paylaşımları dikkat çekti. Oygür videonun altına yaptığı yorumda “İstanbul’a İlker Yücel ne güzel yaraşır!” deyince, Yücel de “Başkent'e de bir Profesör birikimi lazım hocam @TulinOygur” karşılığını verdi.

Sosyal medyadan gelen yorumların bazıları şöyle:

@Mavi_Vatan_: Hem İstanbul hem tüm Türkiye nefes alacak. Çok güzel olmuş tebrikler

@brahimTemo1: Çok güzel

@GSMKA1923: Sayın Yücel ve Oygür sizlerle gurur duyuyoruz tertemiz insanlarsiniz...

@nazankemaloglu6: Yolun açık olsun Mustafa Kemal'in Askeri!

@vatan_besiktas: Hem espirili, hem de tam eski İstanbul şarkısı başaracağız

'SAĞLIKLI GELİŞMENİN YOLUNU AÇACAĞIZ'

Öte yandan Yücel, twitter üzerinden yaptığı açıklamada “İstanbul'u ancak, piyasa sisteminin anarşisine ve kamu kaynaklarının yağmalanmasına son vererek kurtarabiliriz. Doğası gereği eşitsizlik üreten ve denetlenemeyen bu vurgun sistemini değiştirerek toplumun çıkarını esas alan, sağlıklı bir gelişmenin yolunu açacağız” dedi. Yücel, İstanbul'u katletme sürecinin başlangıcını merak edenler için de şu kaynakları paylaştı “Bora Naki, DP'nin Işığı Altında İmar Davamız, Deniz Kitabevi, Erbo Yayınları...”

# istanbul # ibb # vatan partisi # aday # seçim # belediye # Mustafa # İlker # Yücel