14 Aralık 2016 İstanbul'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. İstanbul'da okuyan öğrenciler yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Soğuk ve karlı havanın Batı'ya kayması ile birlikte İstanbul'da okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Peki 14 Aralık 2016 günü İstanbul'da okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

14 Aralık 2016 İstanbul'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. İstanbul'da kar yağışı başlanmasıyla birlikte Okulların yarın tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında yetkili kişilerden kesin bir açıklama gelmedi.

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Soğuk hava Batı'yı etkisi altına alıyor. İstanbul da dahil olmak üzere bir çok ilde kar yağışı bekleniyor. Okullar tatil mi sorusuna yanıt herhangi bir kurumdan gelmiş değil. İstanbul Valisi Şahin konu ile ilgili açıklama yaptığı anda haberimizden öğrenebilirsiniz. Kar yağışının etkisine göre 14 Aralık 2016 tatil konusu belli olacak.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Kar yağışının başlayacağı tarih İstanbul'da merakla bekleniyor. Yağışların başlamasıyla birlikte şehrin akışında yaşanacak problemler endişeyle beklenirken, öğrencilerin kar tatili merakı her sene olduğu gibi bu yıl da devam ediyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPMADI

Öte yandan İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı yönünde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan herhangi bir açıklama yapılmadı.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul hava durumu # istanbul tatil # istanbulda kar tatili # istanbulda kar okullar tatil olacak mı # istanbul okullar tatil son dakika # son dakika istanbul okullar tatil açıklaması