Vatan Partisi Aydın'da Soner Polat İl Kurultayı'na hazırlanıyor

Vatan Partisi Aydın'da Soner Polat İl Kurultayı'na hazırlanıyor. Hazırlıklar kapsamında yapılan il kurultayı danışma toplantısına Vatan Partisi Genel Saymanı Serhan Bolluk da katıldı.

Vatan Partisi Aydın'da Soner Polat İl Kurultayı'na hazırlanıyor

Vatan Partisi'nin Amiral Soner Polat'ın adını verdiği 11'inci Olağan Genel Kurultayı için il ve ilçelerde başlayan kongre süreci Aydın'la devam etti. Kurultay hazırlıkları nedeniyle il başkanlığında danışma toplantısı düzenlendi. Merkez Karar Kurulu'nun hazırladığı rapor taslağı da tartışmaya açıldı ve görüşüldü. Toplantıya Vatan Partisi Genel Saymanı Serhan Bolluk da katıldı. Bolluk, rapor taslağının 4'üncü bölümüne dikkat çekti.

İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda partililere hitabeden Bolluk, Türkiye'de iki cepheli bir savaş yaşandığını belirtti. Bolluk, "Aynı gemideyiz" siyasetinin gerekçelerini açıkladı.

Türkiye cephesinde yer almayanların ABD cephesinde kalmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Bolluk, 3'üncü bir seçenek olmadığını anlattı.

Bolluk, Vatan Partisi'nin bugüne kadarki en büyük başarısının ne olduğunu da söyledi ve ardından ekonomik kriz vurgusu yaptı.

Aydın'da düzenlenecek olan 11'inci Soner Polat İl Kurultayı'nı 7 Mart Cumartesi günü toplanacak.

HABER-KAMERA: GÜÇLÜ ÇEZİK

ulusal.com.tr

# aydın # vatan partisi # soner polat # serhan bolluk