Kaymakamlıktan kimlik kartları, sürücü belgeleri ve pasaporta dair duyuru

Denizli Pamukkale Kaymakamlığı; kimlik kartları, sürücü belgeleri ve pasaport başvurularına ilişkin önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda, "Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi ve Pasaport başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Nüfus İdarelerine başvuru yapmadan önce kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport ücretlerini, Vergi Dairelerine veya vergi tahsil yetkisi verilen anlaşmalı bankalara ödemelerini yapmaları daha sonra Nüfus İdarelerine müracaatta bulunmaları gerekmektedir" denildi

Kaymakamlıktan kimlik kartları, sürücü belgeleri ve pasaporta dair duyuru

Kimlik kartları, sürücü belgeleri ve pasaportlara dair önemli bir açıklama yapıldı.

Denizli Pamukkale Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların nüfus idarelerine başvuru yapmadan önce kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport ücretlerini, vergi dairelerine veya vergi tahsil yetkisi verilen anlaşmalı bankalara ödemelerini yapmaları daha sonra nüfus idarelerine müracaatta bulunmaları gerektiği belirtildi.

Açıklama şu şekilde:

"02 Nisan 2018 Pazartesi gününden itibaren Sürücü Belgeleri ile Umuma Mahsus Pasaportlar İlçe Nüfus Müdürlükleri tarafından, Hususi ve Hizmete Özel Pasaportlar ise İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü tarafından verilecektir.

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi ve Pasaport başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın Nüfus İdarelerine başvuru yapmadan önce kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport ücretlerini, Vergi Dairelerine veya vergi tahsil yetkisi verilen anlaşmalı bankalara ödemelerini yapmaları daha sonra Nüfus İdarelerine müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları, Nüfus Müdürlüklerinin işlemlerinin hızlı ve etkin işleyebilmesi için önemle duyurulur."

ulusal.com.tr

# pasaport # kimlik # sürücü belgesi