Hadise'den ablasına şok sözler: Zehirli insan zehirlidir

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, bir süre menajerliğini de yapan ablası Hülya Açıkgöz için zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Hadise'den ablasına şok sözler: Zehirli insan zehirlidir

Hadise, bir süre menajerliğini yapan ablasının, üzerinden haksız kazanç elde ettiğini iddia etmiş bu olay aileyi derinden sarsmıştı.

Son olarak domain kavgasına tutuşan iki kız kardeş, kavgalarını gizli yaşamaktan çıkarıp Hadise'nin paylaşımı ile herkese duyurdu.

Hadise, kariyer basamaklarını tırmanırken yanından ayırmadığı kız kardeşlerine önemli görevler de vermişti. Hülya Açıkgöz ise kardeşinin menajerliğini yapıyordu. Daha sonradan aralarında kavga çıktığı iddia edilmişti fakat Hülya Açıkgöz bu iddiaları reddetmişti.

2. Sayfa programının haberine göre: Hadise, 'hadise.com' internet sitesini ablası Hülya Açıkgöz'ün menajerliğini yaptığı sırada almıştı. İki kardeşin arasındaki kavga ve birlikte çalışmayı bırakması, domaine de sıçradı.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Belçika'daki ablasına dava açan Hadise davanın sonucundan istediğini bulamadı. Hülya Açıkgöz tarafından 30 bin dolar ödenerek alınan 'hadise.com' domaini Hülya Açıkgöz'de kaldı.

Hadise ise bunun üzerine Instagram'dan İngilizce bir gönderi paylaştı. Gönderide Türkçe "O hala senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir!" sözlerini kullandı.

ulusal.com.tr

# dava # hadise