Denizli'de fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden dün birçok il için fırtına uyarısı gelmişti. o illerden biri de Denizli oldu. Akşam saatlerinde başlayan şiddetli fırtına birçok evin çatısını uçururken hayatı da olumsuz etkiledi.

Denizli'de fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, 26 27 Ocak tarihleri arasında Denizli için yaptığı kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı dün akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Ege'de etkili olan fırtına Denizli'de hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Akşam saatlerinde başlayan hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına bir evin çatısını tamamen uçurdu. Uçan çatının altına kalan araçlar hasar gördü. Telefon ve elektrik tellerinin koptuğu fırtına nedeniyle Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 265 / 1 Sokak dört ailenin yaşadığı bir apartmanın çatısı uçtu. Çatı binadan tamamen ayrıldı. Çatıdan düşen parçalar sokak trafiğini kapattı.

ADM Elektrik görevlileri, mahalleye elektrik vermek için büyük çaba harcadılar. Mahalleye yeniden elektrik vermeye başlandı.

DENİZLİ HALKI TEDİRGİN

Fırtınanın en etkili olduğu Merkezefedi Mahellesi'nde Denizli Halkı her an çatılardan kafasına bir şey düşecek korkusuyla evlerinde fırtınanın dinmesini bekliyorlar.

FIRTINA NE ZAMAN DİNECEK?

Fırtınanın gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin yaptığı açıklamaya göre bu gece saat 23.59'a kadar fırtınanın sürmesi bekleniyor. Gece saatlerinde itibaren etkisini yavaş yavaş kaybedeceği söylenen fırtınanın sabaha doğru tamamen bitmesi bekleniyor.

# Meteoroloji Genel Müdürlüğü # denizli # Pamukkale # babadağ # Tavas # çal # tavas haber # pamukkale haber # çatı uçtu # Pamukkale ilçesi # Mehmet Akif Ersoy Mahallesi