Muhaliflerden ''Hayırlı ihraçlar'' yanıtı geldi

MHP Genel Merkezi’nin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan yollarından dönmeyeceklerini vurguladı, kararlılık mesajı verdi. Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, “Hayırlı İhraçlar” ifadesini kullandı, Türk milliyetçilerinin kendi arkalarında olduğunu savundu.

MHP Genel Merkezi, Hayırcı muhalifleri disipline sevk etti, muhaliflerden “Hayırlı ihraçlar” yanıtı geldi.

MHP’de partiden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Genel Başkan adayı Sinan Oğan, milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan geri adım atmayacaklarını açıkladı.

Disipline sevk edilmesini Twitter hesabından yorumlayan Oğan, “Benim ve 3 vekilimizin ihracı Hayır oylarının önde gitmesi telaşındandır” dedi, “Hayırlı ihraçlar” ifadesini kullandı.

Disiplin kuruluna sevk edilen Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Isparta Milletvekili Nuri Okutan da partilerini ve davalarını savunduklarını söyledi.

Öte yandan, Türk Milliyetçileri 18 Şubat’ta Hayır için Ankara’da sahaya inecek. Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılacak toplantının detayları belli olmaya başladı.

Ulusal Kanal’ın MHP kaynaklarından edindiği bilgiye göre, MHP Genel Başkan adayları farklı coğrafi bölgelere ayrılacak.

Buna göre, Meral Akşener, Ege ve Marmara bölgelerinde, Koray Aydın, Karadeniz bölgesinde, Sinan Oğan, Doğu Anadolu Bölgesinde, Ümit Özdağ ise Güneydoğu Anadolu bölgesinde çalışma yürütecek.

Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde ise ortak çalışmalar yapılacak.

Toplantının ardından parti içi muhalefetin açıklamasını Ümit Özdağ’ın okuyacağı belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

# mhp # muhalifler # ihraç