Yağız, Eylül'ü kurtarıyor! Sevdim Seni Bir Kere 145. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 30 Mart Pazartesi 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Hafta içi her gün Star ekranlarına gelen Sevdim Seni Bir Kere'de Yağız ve Eylül ile Mirza ve Leyla'nın aşkı ele alınıyor... Bu iki çift sonunda mutluluğu bulabilecek midir? Sevdim Seni Bir Kere 145. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 146. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yağız, Eylül'ü kurtarıyor! Sevdim Seni Bir Kere 145. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 30 Mart Pazartesi 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Sevdim Seni Bir Kere’de dün; Eylül, Yağız'ın düğün davetiyesini görür ve aralarındaki her şeyin bittiğini düşünerek çok üzülür. Koray ise o gün için sinsi bir plan yapmıştır. Eylül'ün annesi ve kendi annesi için kaplıcalara yer ayırtarak tüm gün Eylül'le baş başa olmak ister. Eylül'de Raziye'den kurtulmak için annesine gidebileceğini söyler. Fakat kapısını kapatıp uyuyamayacaktır... Çünkü Koray, Eylül'e uyku ilacı içirmenin peşindedir.

Yağız ise tüm olan biteni kameradan izlemektedir. Bir terslik olduğunu anlar ve hemen Eylül'ün evinin önüne gider. Orada ise Koray'ın sinsi planını öğrenir!

Bu sırada Mirza, Leyla'ya güvenmeye başlamıştır. Onu ortaklık kurmak istediği bir aile ile tanıştıracaktır fakat Firdevs ve Gülsüm yine olaya el atarak Leyla'yı süsleyip gönderirler. Mirza, Leyla'nın kıyafetini görünce şok olur.

Bu sırada Yağız, Saffet ve Melek için yeni bir plan hazırlamıştır. Saffet, Yağız tarafından hediye edilen altınları görünce gözleri açılır. Saffet'in hırsızlığı yakındır!

SEVDİM SENİ BİR KERE 145. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# sevdim seni bir kere izle # Sevdim Seni Bir Kere yağız eylül # Sevdim Seni Bir Kere fragman # Sevdim Seni Bir Kere mirza leyla # Sevdim Seni Bir Kere deniz fırat