Leyla, Mirza'dan para istedi! Sevdim Seni Bir Kere 135. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 16 Mart Pazartesi 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Hafta içi her gün Star ekranlarına gelen Sevdim Seni Bir Kere'de Yağız ve Eylül ile Mirza ve Leyla'nın aşkı ele alınıyor... Bu iki çift sonunda mutluluğu bulabilecek midir? Sevdim Seni Bir Kere 135. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 136. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Leyla, Mirza'dan para istedi! Sevdim Seni Bir Kere 135. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 16 Mart Pazartesi 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Dizinin dün yayınlanan son bölümünde; Leyla ile Mirza’nın balayı hayal edilen gibi geçmemiştir. Leyla kalp kırıklığı ile üzgün dolaşmaktadır. Mirza ise uzaktan Leyla’yı izler.

Leyla hem Mirza’nın işi bozulduğu için hem de balayı diye iş toplantısına geldiği için üzgündür. Bu yüzden Mirzan’ın ortaklık yapmak istediği kişinin karşısına çıkar ve işi kabul etmesi için Mirza’yı över, adamın fikri ise bu ısrarla değişmiştir.

Mirza, Leyla’nın bu yaptığını öğrenir ve adamla ortaklığa yanaşmaz. Leyla’ya ise asla işine karışmaması gerektiğini söyler. Balayından erken dönen çift, mutsuz olarak yolculuk geçirir fakat Leyla, Mirza’dan vazgeçmeyecektir.

Eylül ise Koray belası ile baş başadır. Yağız, Koray’ın yaptıklarını öğrenmek için ısrar etse de Melek’le nişanlandığını duyan herkes ona kapısını kapatmaktadır.

Yağız, eve geldiğinde, Melek’in tuttuğu sahte doktor ile kavga ettiğine şahit olur. Konuyu tam anlamamıştır ama aklı karışmıştır!

Leyla ise kardeşinin ameliyatı için Mirza’dan para ister, Mirza ikiletmeden hemen parayı vereceğini söyler. Leyla bu duruma çok sevinir fakat bu durumdan hoşnut olmayan iki kişi vardır; Gülsüm ve Firdevs!

SEVDİM SENİ BİR KERE 135. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # sevdim seni bir kere izle # Sevdim Seni Bir Kere fragman # 16 Mart Pazartesi