İkranur'un cansız bedeni bulundu

Giresun'dan acı haber geldi. Bulancak ilçesi İcilli köyünde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşıldı. İkra Nur'un cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kuruma gönderildi. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğü belirtti.

İkranur'un cansız bedeni bulundu

Umutla sabahın ilk ışıklarında ekipler yine aramaya koyulmuştu. Ama umulan olmadı. 7 yaşındaki İkra Nur'un cansız bedenine ulaşıldı.

Giresun'un Bulancak ilçesinin İcilli köyünde kaybolmuştu İkra Nur. 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyince, ailesinin ihbarı üzerine arama çalışmaları başlatılmıştı. O günden bu güne de çalışmalar sürdürüldü.

Ekiplerin çalışması sonucu İkra Nur'un cansız bedeni, İcilli köyünün yaklaşık 4 kilometre aşağısındaki dere yatağında bulundu.

İkra Nur'un cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki incelemenin ardından da ölüm nedeninin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğünü söyledi.

Tuna, İkra Nur'u arama çalışmalarında canla başla çalışan herkese teşekkür etti.

ulusal.com.tr

# giresun # İkra Nur