Mahkemeden Bedrettin Dalan kararı

Yurt dışında oldukları için dosyaları ayrılan 5 kişinin yargılandığı Ergenekon davasında, Yargıtay’ın ana dosyadaki temyiz kararı beklenecek. Mahkeme Bedrettin Dalan’ın adli emanetteki eşyalarının da iadesine karar verdi. Dalan’ın süs ve antika niteliği taşıyan kılıç ve kamaları ile ruhsatlı silah ve mermileri iade edilecek.

Mahkemeden Bedrettin Dalan kararı

Ergenekon davasında yurt dışında dışında oldukları için dosyaları ayrılan 5 kişinin yargılamasına devam edildi.

İstanbul 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi, temyiz incelemesindeki yapılan Ergenekon ana dosyası hakkındaki Yargıtay kararının beklenmesine karar verdi.

Bederettin Dalan’ın talebini kabul eden mahkeme adli emanette tutulan eşyalarının iadesine hükmetti. Dalan’ın süs ve antika niteliğindeki kılıç ve kamaları ile ruhsatlı silah ve mermileri kendisine verilecek.

Emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı hakkındaki adli kontrol kararını kaldırılmasına karar veren heyet ifadeleri alınamayan Turhan Çömez, Emrah Dönenci ve Saipir Debzlelvidze hakkındaki yakalama kararlarının infazının beklenmesini kararlaştırdı.

Bedrettin Dalan, eski AKP milletvekili Turan Çömez, emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı, Emrah Gönenci ve Saipir Deblevidze’nin yargılandığı ileri bir tarihe ertelendi.

HABER: ÖZER SÜRMELİ

ulusalkanal.com.tr

# ergenekon davası # Bedrettin Dalan