Engin Alan kaçırılan astsubay ile ilgili konuştu

Engin Alan kaçırılan astsubay ile ilgili konuştu

MHPİstanbul Milletvekili Engin Alan, Suriye sınırında bir astsubayın kaçırıldığı iddialarıyla ilgili olarak, "Astsubayın kaçırılması benim açımdan çok sürpriz bir şey değil. Orada devlet yok ki...Orada devletin olmadığını her yerde söylüyoruz. Böyle şeyler sürpriz değil, olabilir yani" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili, Emekli Korgeneral Engin Alan, eşi Nevin Alan ile birlikte partisinin Eyüp İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Alan çifti, MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu ile ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililer tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı. Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada ziyaretiyle ilgili olarak, "Yarın yapılacak il kongremize katılmak üzere İstanbul'a geldim. Eyüp İlçe Başkanımızın daveti üzerine bir ziyaretimiz oldu. Eyüp, eşimin, annemin, yaşadıkları bir yer. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz olacak" dedi.

"BENİM AÇIMDAN ÇOK SÜRPRİZ BİR ŞEY DEĞİL"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Alan, Suriye sınırında bir astsubayın kaçırıldığı iddialarıyla ilgili, "Astsubayın kaçırılması benim açımdan çok sürpriz bir şey değil. Orada devlet yok ki...Orada, devletin olmadığını her yerde söylüyoruz. Böyle şeyler sürpriz değil, olabilir yani" şeklinde yanıt verdi.

DHA

# istanbul # mhp # suriye # astsubay # Engin Alan