Öcalan'ı sorgulayan komutandan çağrı

'İşçi Partisi, milliyetçilerin, devrimcilerin, Mustafa Kemal'in aydınlık yolundan, korkmadan ilerleyenlerin buluştuğu bir namus ocağıdır'

Öcalan'ı sorgulayan komutandan çağrı

İşçi Partisi 9. Genel Kurultayı'nda, partisinin Merkez Karar Kurulu üyeliğine çok yüksek oy alarak seçilen Emekli Albay HasanAtillaUğur göreve gelmesini bir mektupla duyurdu. Uğur, mektubunda herkesi Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına karşı birleşmeye çağırdı.

İşte o mektup:

"İŞÇİ PARTİSİNİN CESUR ve FEDAKÂR DELEGELERİ, DEĞERLİ BASIN MENSUPLARIMIZ,

Partimizin dokuzuncu kurultayında, göstermiş olduğunuz teveccüh ile şahsıma merkez karar kurulunda görev verdiğinizi öğrendim. Öncelikle bu güven ve tercihiniz dolayısı ile hepinize teşekkür ederim.

Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti üzerine kabus gibi çöken “yok etme” içerikli saldırılarının pervasızca yoğunlaştığı böyle bir dönemde, partimizin varlığı ve üstlendiği ÖNCÜLÜK görevi, daha büyük ve HAYATİ bir önem kazanmıştır. Recep T. ERDOĞAN, Fethullah GÜLEN ve Abdullah ÖCALAN yandaşları, kendi hedefleri için Cumhuriyet tarihinde ilk kez böyle bir fırsat yakalamışlardır. Yandaş ve yalaka medya ve omurgasız, sözde gazeteciler her dakika Cumhuriyete, Atatürk'e ve Türk Milleti'ne alenen saldırmakta ve kin kusmaktadır. Millet, tek taraflı propaganda bombardımanı altındadır. Meclisteki muhalefet bazen çaresiz bazen de iktidara destek konumundadır.

İşte böyle bir dönemde, milletin tek kurtuluş ümidi ve safları sıklaştırması gereken yer İşçi Partisi'dir. Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı gafillerin partimiz hakkında yıllar içinde ürettikleri tüm yalanlar çürümüş ve millet nezdinde boşa çıkarılmıştır. Pırıl pırıl ve fedakâr kadroları ile partimiz Milli Hükümete doğru yürümektedir. İşçi Partisi, milliyetçilerin, devrimcilerin, Mustafa Kemal'in aydınlık yolundan, korkmadan ilerleyenlerin buluştuğu bir namus ocağıdır. Hainlere inat, çığ gibi büyümektedir. “Haydi, birleşelim ve oyunu bozalım”çağrımıza koşarak gelen ve dört elle sarılanlar, Cumhuriyetin yeniden ve daha güçlü olarak inşasında söz sahibi olup, tarihe geçeceklerdir. İhanetin içinde olmasalar bile, bu çağrımıza çeşitli nedenlerle, dudak bükenler ve katılmayanlar tarihi sorumluluktan kurtulamayacaklardır.

Bizler gerçekleri gören, analiz eden ve kurtuluş yolunu milletin önünde açıkça ilan eden kadrolarız. Özgüvenimiz ve kararlılığımız milletimize olan inancımızdan ileri gelmektedir. Bölücülüğe ve ortaçağ yobazlığına karşı verdiğimiz mücadelede zafer kesinlikle bizim olacaktır. İhanet tüccarlarının üzerimize bu denli saldırmaları, korkularının büyüklüğünün işaretidir.

Kurultayımızca layık görülen bu görevi, hayatım pahasına yerine getirme gayretinde olacağım. Sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Hasan Atilla UĞUR

SİLİVRİ Esir Evi"

ulusalkanal.com.tr

# işçi # atilla # öcalan # çağrı # sorgu # Partisi # hasan # Uğur